KOmutanım hayırlı olsun![]()
abim maşallah kazasız belasız alet nalet cidden.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Abi buluyosun kupon arabalarıTaigo hiç senlik değildi zaten
Kazasız belasız, keyifle binmeyi nasip etsin mevlam.
Bu arada Yalova' ya mı geldin abi? Kocaelindeyim bende artık bi ara uğrayayım yanına![]()
Kupon araçların komutanı hayırlı olsun
Düz RCZ olmaması kuponculuğunu da bir üst rütbeye taşımış 😀😀
147 İnsta: Kuti.147
Alican beyin eski aracı, çok güzeldi kondisyonu hem görsel hem mekanik olarakBayadır ilanda olması üzücüydü, değeri bilinmeyen fransızlardan klasik
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum abi
8815441
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler.CüneytIşıkkent; Nickli Üyeden Alıntı
Ömer usta bahcelievlere gecmis. Oraya gidecegiz artik.
Ali : her zaman beklerim kardesim benim
Karamursel egitim merkezindeyim![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s/rcz-r
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s
cbr250/tricity/x10/duke390/pcx
meganeII/clioIII/159/gpevo/auris/meg coupe/taigo/500c
3 aylık guncelle cekelım
arabayı alır almaz check up yaptırdım.
perıyodık uzerıne ; aku, bujı, rulmanlar, ıc aydınlatma vs degıstık. bır de cocugumuz oldu tabı. turbo hortumu. 2 asgarı ucret parası verıp fransadan sıparısı gectık. aklımda 6 ay kabusları donerken, 20 gun olmadan geldı. onu da taktırıp mekanıgı tamamladık.
arkadan gelen su sesınden suphelendım. bır baktım 2. cocuk. bagaj havuzunda su gorduk. servısten fotograftakı tum conta vs alıp degıstık. oldu mu olmadıbu ıs burda olmayacak dıye genc 2 kaportacıya teslım ettım. benzın kapagı, stop, bagaj kılıdı, dreynler derken herseyı elden gecırdık. bunu da hallettık.
artık kafada bısey kalmayınca kasıntılar basladı. jantları cok temız(!) kullanmıslar. ben bıraz daha temız olsun ıstedım.cnc kumlama derken olmusken mat sıyahlar pıano black olsun ıstedım. adamın dedıgı kadar varmıs jantlar ben burdayım dedı. arada rot balans derken dıreksıyon 1" sola bakıyordu 0 noktasında. onu da hallettırdım. before / after
sag taraftakı egzoz orjınal degıldı gozume batıp duruyordu. onu da 100mm stocktan bır tık buyuk ve dısarıda olacak sekılde degıstım.
artık kıl tuy seylere baslarım. uzun farlarım mukemmel ama d1s dıye gecen yanılmıyorsam kısa farlarım berbat. ona bı el atmak ıstıyorum. sonra da pasta cıla devamke.
bunlar da evden ve ısyerımden bonus fotolar olsun. herkese kazasız belasız surusler dılerım
![]()
Komutanım iyi seçim) 4. vites 2bin devirde rs misali gidiyordur bu da,
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Abi sen nereye taşındın, Hollanda gibi yerlere benziyor mahalle![]()
Çok güzel olmuş değişiklikler, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
Ancak egzoz başlıkları bi tık fazla dışarıda kalmış bence. yandan biraz göz tırmalıyor gibi geldi fotolardan.
Onları 1-2cm içeriye alırsanız tam olacak gibi.
herkese ıyı dıleklerı ıcın tesekkurler
ınan aynı dusunuyorum. ama olmadı. nıye mı? cunku r da stock olarak orta susturucu yok. kattan sonra duz boru sonra dev gıbı son susturucu var. sol tarafta sorun yok. onu yaptık ama sag taraf tepeden asagı ınıyor ve donus kısmında pay yok. aslında 110-120 takmaktı hedefım ama sıgmadı. bunu bıle zor sıgdırdık.
keşke
kemk* karamursel egıtım merkezı lojmanları - eskı nato ussu oldugu hıc(!) bellı olmuyor degıl mı?
stock oldugu ıcın pek lag yok. k04 dedıgın gıbı 2000 devırde gelıyor. mis
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)