User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Set Üstü Fırın - Fiat GP 1.3 Mutlujet :)

CabrioMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Set Üstü Fırın - Fiat GP 1.3 Mutlujet :)

Herkese selamlar, keyifli forumlar.

Bir Beetle serüveninden sonra evlilik arefesi vs. derken model düşürmem gerekti, 300-350 bandına ne alabilirim diye aylarca baktım ama düzgün bir araç bulamadım (en azından baktığım ay içerisinde.)

Daha sonra evvelden 2009 1.3 90'lık bir FUN GP'm olmuştu. Forumda konusu mevcuttu hatırlayanlar vardır belki de. Çok güzel bir kombindi, sattığıma en pişman olduğum arabalarımda ilk üç'e çok rahat girer.

Macera aramayayım her şeyini biliyorum, yürütme maliyeti de ucuz diye düşündükten sonra bir süre Punto baktım ama düzgün bir tane bulamadım tam ümidi kesmişken çok anlamsız bir zamanda tekrar bakmak istedim ve ilana düşeli iki saat olan bir 3K GP bulabildim.

İlk sahibinden oluşu, kilometresinin düşük olması, evveli ve arabaya hiçbir şekilde dokunmamaları çok cazip geldi.

Tek problem 90'lık değil 75'likti. Neyse dedim bir şekilde yürütürüz arkadaşla anlaştık, hayırlaştık. Bu da ilk karşılaşmamız.

Daha sonra ustamıza gidip bi reçete, kontrol vs.

Jantlar rezil kötü, başta bunları değiştireceğiz. Elimizde neyse ki orijinal plastik TJET-FUN paketlerde çıkan marşpiyel var bunları takacağız. 17' TJET jant bulabilirsek ne ala, bulamazsak füme 16' emotion düşünüyorum. Buradan da bildireyim elinde, eşte dostta bulunuyor ve satmak istiyor ise benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim.

Alışveriş sitelerinden lütfen sticker almayın, lütfen!

Durum bu, şimdilik sadece işe gidip geliyorum ve çok az yakmasından felaket mutluyum.

Yalnızca ara hızlanmalarından vs çok muzdaribim. Ankara içi yazılım konusunda bana yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim. En azından 90HP bandına çıkartıp üzerindeki ölü toprağı almak istiyorum.
    Gelişmelerden ara ara haberdar edeceğim sizleri, vakit ayırdığınız için teşekkürler.

to be continued...
    .
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz olan gerçekten harikaymış, bu da elinizde güzelleşecektir şüphemiz yok kazasız belasız binin

tiMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar, hayırlı olsun, ben de bu kasa modellerden bakıyorum, airbag sayısının fazla olması nedeniyle emotion paket arıyorum, tabi emotion olunca fiyatlar gırla yükseliyor, güle güle kullanmanız dileğiyle
    mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.

otomotiv mühendisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GÖKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyaz olan gerçekten harikaymış, bu da elinizde güzelleşecektir şüphemiz yok kazasız belasız binin
    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Beyaz gerçekten çok iyiydi, olabildiğince onun fotoğraflarına bakmıyorum yenisinden soğumamak için.

Alıntı tiMachine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar, hayırlı olsun, ben de bu kasa modellerden bakıyorum, airbag sayısının fazla olması nedeniyle emotion paket arıyorum, tabi emotion olunca fiyatlar gırla yükseliyor, güle güle kullanmanız dileğiyle
    Dynamic modellerine bakabilirsiniz dizel ya da 90hp benzinli istiyorsanız. Benimkinde de direkler göğüs ve direksiyonda olmak üzere 4 airbag var. T-jet modellerinde koltuklarda da airbag geliyor zaten onun koltukları çok başka bir dünya. ASR ve yokuş kalkış harici benimki de full gibi bir şey. Dynamic modeline yönelmenizi tavsiye ederim umarım aradığınızı bulabilirsiniz.
    .
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun. Punto güzel arabadır. Most Wanted'da bile o dönem oluşu bizim için özel bir yere sahip olması için yeterli oldu

Kazasız belasız sürüşler.
    Toyota Fleet Expert

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun tek kapıları cidden çok sportif güzel..kazasız belasız kullanın

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun hocam. 2 puntom oldu ikisini de çok severek kullandım.gerçi ilki 1.4 fire activedi ama İkincisi 1.3 mj 90hp Dynamicti.Özellikle 6 ileri olması yüksek hızlara çıkması bence b+ segment bir arabaydı.Buda kondisyon olarak çok güzel duruyor.Zamanla daha da güzelleşeceğini düşünüyorum sizde.
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki de arabanın en fresh en büyük güncellemesi olacak Jantların rezalet ET değerleri ve karpuz/kavun artık ne derseniz o görünümü cidden rezildi. Sıfır boyalı emotion bulunca kaçırmak istemedim. Bu jantlar FUN Grande Puntolarda 4x100 olarak çıkıyor ancak çok zor, Linea Emotion olarak da 4x98 olarak çıkıyor. Jantı satan abimiz bu sorun için çelik bilezik yaptırmış onları verdi, bana da mantıklı geldi. Balans vs bir problem yaşamadım.

Önü ciddi manada leylek gibi oldu, coilover ya da spor yay düşündüm ancak yükseltmeye ihtiyaç duymadığım için coilover'a 15-20k para vermek istemedim. Amacına hizmet etmesi için ekonomik çözümler ile soğuk pres yaptırdım. Tam tadında oldu bence.

Sıra geldi marşpiyel kaplamasına, bayii'den Italya sipariş tanesine 21.000 TL fiyat alınca dudağım uçukladı ve koşarak uzaklaştık. Fiber/ABS plastik aynı döküm buldum, bakalım boyatınca bir şeye benzeyecek mi göreceğiz.
    .

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantlar çok yakışmış, ilaç olmuş.
    Maşallah.

x20xev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantlar ilaç niyetine reçete olmuş cidden çokta beğendiğim bi jant bu araçlara
    ZenderToday...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler