ben koyayım diosum yeni badili fotolarıda dedim ayıp olur şimdi:D
maşşallah abi çok güzel ama tikkat eskisine nazaran baya bi yaklaşmış makina yere
Printable View
ben koyayım diosum yeni badili fotolarıda dedim ayıp olur şimdi:D
maşşallah abi çok güzel ama tikkat eskisine nazaran baya bi yaklaşmış makina yere
evet baya yakın oldu bu sefer ama iyide oldu kendi garajımdan çıkamaz oldum :D
http://img139.imageshack.us/img139/1982/21px7.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/21px7.jpg/1/w500.png
bora abi çufluyo mu bu :P :D yere cok yakın valla ayarlar tamamlansında stock bi 600lükle deneriz :D baktın olmuyo benimkiyle deneriz :d
kazasız belasız
Body kit cok guzel Bora allah kazadan beladan saklasin, nerden aldin soyle de bende alayim bitane...
fena olmadı ya amerikada bi arkadaşım var ortağım adamım canım ciğerim :eek::p:p
o yolladı saolsun ama üstünde tepinmişler sağlamlık testi sırasında ağlatıyorlarmış malzemeyi şükür taktık onun zevki bıraktım aldı yolladı saolsun :D
eğer düşünürsen sanada getiririz ;);)
güle güle kullan bora. sinyallerde geldimi çok şık durur.
Maşallahhh harikaa valla... kazasız belasız kullanın inş.
yansın lastikler :D
eyw beyler saolsun
sinyalleri unutmuşuz ya sorma :D
sonrası istediğim tarz ofsetli bi jant artık
Allah kaza bela vermesin.
ilk sayfadaki yandan gorünüş fotosu cok tahrik edici.Patlamaya hazır bir bomba gibi duruyor.:icon_tup:
maaşallah cok güzel makine kazasız belasız.
bora masallah kazasız belasız
maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel arabalar 200SX'ler..
süper olmuş yeni body
Maşallah Bora , jantını da ayarlıyalım yaza .Süper olacak o zaman :)
Saolun beyler...
Mustafacım jant yaza anca işte :(
süper olucak mı o zaman görücez ama sen beğendiysen fena olmamış demektir :D
usta gördüğümün en iyisi allah kaza bela vermesin sadece jantlarda süpheye düştüm arka çamurluk işlemiyle ön arka farklı bişey cok fena kaslı durabilirdi die düşnüyorum ama tabi zevk senin aslında düşünmek kolayda tabi uygulamakda tamamen duygusal ama genel olarak süper bi arac ...
maşallah bodykit bu kırmızı enkei jantlı sx in üstünde olan bodymi??? inşallah yazın jantlardan sonra dahada güzel olacaktır