walla büyük emek kazasız belasız inşallah dediğim gibi abartısız bi spoyler emin ol rakipsiz olacak cok oara harcadın di mi:)
Printable View
walla büyük emek kazasız belasız inşallah dediğim gibi abartısız bi spoyler emin ol rakipsiz olacak cok oara harcadın di mi:)
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
saol miniks ama ben bunu zaten belirttim
daha jantları aldığım gün coiloverları ayarlamadan cep telefonu ile çektiğimiz resimeler, yakında ayarları yapıp digitalle güzel fotolar koyarım 1 saatlik iş merak etmeyin
tabikio zaman dengeli ve güzel gözükecek teşekkürler yorumun için :)
teşekkürler görkem saolasın
valla volkan parayı ne sen sor ne ben söyleyim
parçaları yazsan bi dünya para ediyo, daha S14a ya döndürmesinden ön tarafı
komple özel boyasıydı işçiliğiydi çıkan sorunlardı (2 kez motor yaptık misal)
epey bi param gitti kazandığımızı buna yatırdık açıkcası
baya bi sıkıntı çektim yaparken yani öyle kolay olmadı
para olsa bu işler kolay gerçekten ama gece dışarda parayı saçıp içip sıçacağıma ben gömdüm arabaya bitince dağıtacam o ayrı tabi :)
abi sen bunu bide eski halinden mi cevirdin walla brawo ne yalan söyliim yeni kasa 200sxleri pek ddeil hatta hiç sewmiyodum ama helal olsun bu fkrimi değiştirdin bence en iisini yapmışsın parayı yicene bu arabaya harcadığına ŞAHESER olmuş keşke bizde de pra olsa da şu c-max e bişeler yapabilsek ama babada tık yok(bu arada hiç modifiyeli c-max gördün mü) spoyler meselesini düşüdün mü eger karar werip yaptırırsan resimleri bekkliyorum bence süper olur ama karar senin
pardon ya bi tek neon takım war(dı) yani yanlar yok bi kaç ay önce c.tesi akş** taktırdık pazar sabah yanları parçaladık walla jsv racing malı neon
ne yapalım cana gelecegine mala gelsin
Allah esirgesin...
kazasız belasız gunlerde kullan..ankarada gormedım hıc:(
volkan, shadow ve ayca tesekkür ederim
volkan daha spoilera karar vermedim dediğim gibi şimdi motorla ilgili yapmak istediğim projelere başladım onlar bitince bakacaz
gelismlere oldukca yazıcam yakında guzel ve son haliyle ilgili resmileride koyarım
son olarak ayca valla baya bi gezer araba ankarada nasıl göremdin
hadi görmedin duymadındamı sesini :p
şaka bi bayana bahçeli tarafında ve gop ta duruyo araba genelde
ankara küçük ama denk gelmedik demekki :S
Bora gule gule kullan. 206 gibi bu aracini da tek yapmissin. Kazasiz belasiz bin insallah.
Baris
Kardeşim saolasın
nick görünce eskiler aklıma geldi epey oldu görüşmeyeli
allahtan net diye bişey var
görüşmek üzere
hayırlı olsun güzel olmuş çaban büyük tabi :D ALLAH kaza bela vermesin....
güzel araba kazasız belsız
allah kaza bela vermesin kardeşim
maşşahhal , Allah belasız sürüşler nasip etsin..
turbo orjinal mi?
bide bendede sx var , e-manage i kim bağladı ve kim ayara yaptı?
Aybek,Nihat ve Bora beraber bağlamışlar :) Ehhehe
peki biz nası bağliycaz mustafa bey? sorarım size?
arac çayyolu tarafındamı?
Maaşallah yau, çok temiz gördüm kendisini, üzerinden emek akıyor belli, yolları böyle güzel bir SX ile daha tanıştırdığınız için ve emeklerinizden ötürü tebrik ediyorum, Allah kaza bela vermez umarım... Saygılar
masallah.. Allah kaza bela vermesin..