Tam bir DRİFT MACHİNE olmuş.allah kaza bela vermesin ....
Printable View
Tam bir DRİFT MACHİNE olmuş.allah kaza bela vermesin ....
saol fatih güzel yanlıyor :)
Şu s14 lerin arkasıda önü kadar agresif olsa pek bi süper olacakmış:)
Güzel araba, güzel video :icon_tup:
araca taktığın parçaları çok beğendim, ama bende jantını ve ön tamponunu beğenmedim. nedeni ise ön tampon çok curcunalı duruyor, 80li yıllardan çıkmış gibi, biraz daha girintı çıkıntıları eksik olsa daha hoş olurdu şahsi düşüncem. jantlar ise sanki cadillac jantı gibi durmuş, araca pek yakışmamış bence, kırmızı olanı sanki biyerde satılıkken görmüştüm, kırmızıya 10 puan, gri 8puan. ama parçaların eksiksiz hakkını vermişsin, çok beğendim güle güle kullan
bence s14a orjinal tamponu gayet hoş...
tamponun altında karlık var gibi sanki. o karlıktada girinti çıkıntı olunca abartı geldi bana. standartsa özür... farların stopların gayet hoş ama.
akdeniz daha önceki sayfalarda bu konudaki görüşümü söyledim ön tampon orjinal s14a, tamponun altında birde küçük ek parça daha var bende o görüntüyü değiştirme delikleri azaltma ve komple tek parça yapma niyetindeyim. intercooler takılacağı zamanı bekliyorum..arka tamponda içe doğru bi plakalık ve tampon altlığı yapılacak aynı kırmızıdakine benzer. jant için düşüncelerinde zevk meselesi beğenen oluyor beğenmeyen oluyor ben bakınca hoşuma gidiyor şimdilik böyle kalıcak..yorumlarınız için teşekkürler :)
Bora kardeş kazasız belasız güzel araç s14lere oldum olası bayılmışımdır. Bu iskender usta en iyi 200sx egzozu yapıyor sanırım hangi 200sx ebaksam iskender usta :)
spoiler olarak ne düşünüyorsun karbon fiber spoiler var dergiye çıkan kırmızı 200sx de vardı bence çok yakışıyor bu araçlara
spoilersiz de cok guzel oluyo aslında ;)
slmm bora aracın gerçekten çok hoş, çok emek harcamışsın...gayet geçerli bi sonuç çıkmış bence kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim :)
kazasız belasız inşallah
teşekkürler, yorumuna gelince
haklısın diyorum :)
bende çok bilmeden savaş paşaoğlunun demesiyle sipariş verdim. Erenin (spoilerından bahsettiğin araç) 200sx inden yapılandan kopyalandı hatta ankaraya kadarda savaş getirdi saolsun güzel oldu çokta memnunum 1,5 senedir sorunsuz kullanıyorum...eline sağlık ne diyim iskenderin
spoiler konusuna burda değineyim...
işin gerçeği polis sorunu ve çok iddialı olmasından dolayı pek isteksizim şu an, bide beğendiğim modeller çok yok vede pahalı :(
ama spoilersiz güzel duruyor o yüzdende orjinalini iptal ettirdim.. body sini felan bitirince aşağıdaki gibi bi carbon spoiler istiyorum direk duruşu değişiyor :icon_tup:
http://img219.imageshack.us/img219/8...n3ivlxmwn4.jpg
teşekkür ederim brt51 beğendiğine sevindim gerçekten kolay olmadı ilk aldığım halini görsen maxima felan diyorlardı daha da güzel olucak inşallah sende kazasız belasız kullanırsın umarım
saol Erkan sende kazasız belasız ;)
allah kaza bela vermesin nede olsa yerli skyline yakında bende alacam bordo 200 sxile beraber yanlarız
Çok güzel GT4 de bile bunu kullanıyorum:) Mahşallah kazasız belasız:)
Allah esirgesin gerçekten çok güzel...
saol shadow, hepimizi esirgesin
amin :)