e hani yeni resimler :)
Printable View
e hani yeni resimler :)
olm onuru unuttunuz :D
araç çok sağlam senin 206 yı da hatırlıyorum gidişi gayet iidi:)
bunun performnsı nasıl hem mrk etmişimdir yuklu 200sx lerin gidişini..
ttboy, emir, yusufcan, onu-r, revolution teşekkürler ve amin :)
killererkan turbo stock evet, tabi şimdilik :) e-mange i kırmızı 200sx in sahibi nihatların servisinde bağlattım aybek yardımcı oldu bide, şu an sağlıklı bir intercooler ve enjektör olmadığı için ayar yapmıyoruz yani yapamıyoruz :( yakında inşallah
alp araç bahçeli ve gop taraflarında genelde ama orda arkadaşlarım olduğu için arada gidiyorum konut tarafına
dupdup valla burayı ihmal etmişim baya yazan olmuş yakında yeni resimler ekleyeceğim :)
m3csl saolasın 206yla felan alakasız bu makinalar ee turbo bide dokunsan sana güç olarak geri dönüyor
şöyle söyleyim ben o kadar uğraştığım 206yı bi 200sx e binmeyle gözden çıkardım yüklü bi 200sx e binip bastırma arabana küstürür o kadar söylüyorum tekrar saol :)
bora hoşgeldin iyi forumlar
masallah kazasız belasız ama ılk resımde orman gıbı bı yer onun altı yere deger orda sora benım içim acır walla:Dsokma onu oralara
saol sanada type-r
sorma psychopat mangal ayağına girdik :(
indirdim milleti zaten heryerde altı değiyor düşürdüm baya bu ara :)
Bora kazasasız belasız allah nazardan saklasın jantlara gözüm alışmadı birde sarı sinyaller sırıtıyo gibi.Emeklerine saglık 200 sx çetesi kurmaya az kaldı :) Birde ae86 çetesini toplasak bir yerde buluşup kudursak ne güzel olur :)
:) kurutmayız
valla jantları ben beğendim çok bi sürü jant denedim ama buna içim ısındı çok ama zevk meselesi tabi
sinyalleri siyah yaptım sarı değil artık zaten yakında tampon değişecek intercooler gelince :)
kış geldi esas sorun bu kudurmak için :(
Güncel fotografları bekliyoruz ;)
bikaç güne koyarım :D
aracın dış gorunuşu olduğu kdr gidişide iyi maşallah, gokhan ve burtayla denediğin gun gerçekten bekleidğimden iyi yürüdü maşallah :) güle güle kazasız belasız kullan ...
saol gencay hepimiz kazasız belasız
yapacak çok şey var ama maşallah çok yüklenmeden bile tatmin edici bir gidişi var
gerçekten cok iyi... yavaş yavaş olur umarım bu işler sadece bilgi ile olmuyo ne kdr yazıkki money talks :) umarım bizimkide boyle yurur...
arabanı çok beğendiimi başka yerlerde de yazmıştım.. ellerine sağlık, kazasız belasız inşallah.. 3 araba gezerken gördüm bikaç kere kırmızı beyaz gri,, çok yakışıklı duruyolar.. buarada ben 200sx e binmeden arabama küstüm walla sizin videonun sayesinde :D
kusura bakma alper
ama bizide zamanında küstürdüler :)
sevdikten sonra hepsi güzel ama beklentiler istekler önemli tabi
kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. o kadar emek ve imkan harcanmışken..güzel araç
vallahi çok guzel araç kazasız belasız