Bende standart turbo yok zaten , S15 turbosu var.Daha çabuk doluyor ve 350 hp civarı sınırı var.Boranın derdi 300 hp değil ama abi![]()
easy ve xtream teşekkürler
Yusuf tekrar slm,
simdi o zaman söyle anlatmaya çalışayım ne yazıkki bu melet herşeyiyle tam olmadımı o istenen güçleri alamıyorsun...yani enjektör, intercooler, e-manage de olsa stock turboyla alabileceğin güç 350hp benim düşüncem benim hedefimse 450hp
Zaten aldığım bu turbo dbb yani hem erken dolucak hemde 450 lere kadar bi güce sahip olucaz hemde alt devirimiz olucak bb olmasından ve aldığım egzantriklerle bunu sağlayabileceğimi düşünüyorum...
yani stock enjektör, benzin pompası ve intercooler la 300 yapabilirsin anca..üstünü denersen sorun çıkıcağı kesin...bunu defalarca gördüm başımada geldi gerek enjektörler gerek benzin pompası hepsinin bi sonu var ve yetmiyor bu değişiklikler şart 400hp ve üstü için yani senin dediğin durumda bu gücü alma şansımız yok ne yazıkki![]()
Eeee yakıcak macbur güç almak istiyorsan benzini düşünmeyecen
500 den aşağı yakmıyor zaten 600 yaksın napalım az bineriz ama 200e bineriz
motor aldım zaten o bile 100 yakıyor...hakkıdır o kadar![]()
kazasız belasız bin inşallah..favori modellerimden sx s14..herşeyi ile çok güzel emin ol tüm detayları ile..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Şahan, B!rtan teşekkürler
hepimiz kazasız belasız![]()
yetmıyor olum yetmıyor ne yapsan yetmıyor bende ust kapagı sılıyorum lambanın cını cıksın dıe anca ole yetecek
alta doğru in derim orda cin var sanırım
altı üstü yanı önü arkası biticek gibi değil zaten
eline sağlık bora kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)