jackson superchargerlı 4.785li bir vtecti 14'lerle kalktı öyle denedik tam bilmiyorum ne olduğunu.spoiler yaza doğru çıkacak inşallah![]()
jackson superchargerlı 4.785li bir vtecti 14'lerle kalktı öyle denedik tam bilmiyorum ne olduğunu.spoiler yaza doğru çıkacak inşallah![]()
Çok güzel maşaallah arka spoyleri söylemiş arkadaşalr o olmadığı takdirde güzelliğine güzellik katacakdır kazasız belasız..
üstad maşallah çok güzel olmuş...yalnız bişey sormak istiyorum; ek9 un göstergesi 10.000 devir ve 180km/h diye biliyorum...peki takarken herhangi bir ayar filen yapıldımı?doğru gösteriyormu ibreler??
çok hoş maşallah![]()
www.honda-tech.com
çok teşekkürler hepinize kadran direk uyuyor herhangi ek işlem gerektirmiyor tamamende doğru gösteriyor zaten ters çevirmesi çok zevkli oluyor içerden çekim video koyacağım yakında kesip biçmek gerekiyor daha bitmedi
araç gerçekten çok güzel kazasız belasız çok beğendim.. gideride baya iyi heralde roll gecelerinde görmek isteriz![]()
video çok uzun bide mb çok yüksek onu kastediyorum kısaltıp koyacağım.yakında inşallah roll gecelerine gelecek şimdi konyada yatıyor![]()
kazasız belasız..
3 kollu işte bu direksiyon arabaya spor hava katmış 4 kollular one öle yaa kamyonmu bu
Hasan abi Allah kaza bela vermesin maşallah gerçekten çok ciddi yürüyoVtec'i tanıdığım araba.. Senle bi görüşemedik be abi WideBand'la VAFC2 hayırlı olsun
Tekrardan maşallah sesiyle gidişiyle duruşuyla 10 bi araç..
Gökhan..
Mazii.. (:
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)