teşekkür ederim saolasın senin direksiyonu biliyorum tb yede maşallah.orj. vti direksiyonundan küçük olsunda yeter bana valla![]()
teşekkür ederim saolasın senin direksiyonu biliyorum tb yede maşallah.orj. vti direksiyonundan küçük olsunda yeter bana valla![]()
çok şık araban. kadran ve direksiyon ayrı bir güzellik katmış, kazasız belasız kullan..
edit: son zamanlarda tercih edilen 99 tampon yerine 98spec kalması bence iyi olmuş![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
98 liple beraber daha sert agresif duruyor bence ben seviyorum bu haliniteşekkür ederim ayrıca
hehe ben bi aralar vtec alımmı die düşünürken
aramıştım o dedğiniz sahibini ben pek anlamıoyurum zamanım yok uğraşamıorum o yüzden normal bi araba alcam filan diodu,ilki hiç anlamıomuş 18 tane vteci varmış![]()
Team PAŞAOĞLU
Hepiniz Sağolunn...Bir Kaçtane Vidio Koydukk...İzlerken Zevk Alıcagınızı Sanıyorumm..Biz Mutluluktan Ayagımız Yerden KEsiliyor...Bide Vidioyu izlerken Kadran Hakkında Düşünceleri Olan Arkadaşlar Baksın...Akşam Vidiosunda Filan Cok Güzel Oluyor..
http://videos.streetfire.net/searchr...x?term=vtechsn
hasanım kazasız belasız zaten 1numara hondan fazla söze gerennnnnkkkkk yokk...
bide tamponun orda intercooler olsaa daha bi güzel olurrr.....kendi fikrim tabiki...... ama sen hala atmosferik takılcam diyorsan ayrıııııı.... hadi eywallah......müsait oldugun zaman bulusalım istanbulda takılırız, beklerimm..
maşşallah çok güzel duruo
kazasız belasız kardeşim
Allah kazadan beladan uzak tutsun abi harbi harika yav.. Burda olduğun zaman geceleri yakada Hi-Power sesi eksik olmuyodu maşallah videolarda bomba.. Ekleyen abilerinde ellerine sağlıkNA is Best!!!. (:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)