GeÇmİŞ Olsun Çok ÜzÜcÜ Bİ Haberdİ Ya
GeÇmİŞ Olsun Çok ÜzÜcÜ Bİ Haberdİ Ya
geçmiş olsun selçuk oluyor böle ufak aksaklıklar..ben 15günde 3şanzuman indirdim 1haftada 2beyin.bitirdim hem chip ve ustalar yüzünden...
bittikten sonra inşallah bazı forumdaki arkadaşlara güzel bi cvp olur..çekemeyenlere...sadece imzan yüzünden forum kurallarını değiştirenlere...
allah kazadan beladan korusun..
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
sagolasın Gunes. bundan sonra hayırlısı olacak ınsallah. gereklı kısılere gereklı cvplar elbet verılır ALLAH ın ıznıyle...
sen beni tanıdıysan sorun yokDISPOSTA desem..
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
tanıdım bılıyorum
ınsallah kardsım
cok gecmis olsun streeter
herseyde bir hayir vardir
allah yardimcin olsun
yok sadece inanmayanlar ve inamak istemeyenler vardı...bi kaç fransız kullanıcısı çok uğraştılar selçukla..yok efendim hani nerde resim var araç yok...bayağı üstüne gittiler...anladılarda anlamamaktan geldiler.
ben sadece bazı bilmeyenlere bu işten anlamayıpta anlıyomuş gibi yapanlara CVP olarak söyledim..
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
kardeşim geçmiş olsunn..herşeyde wardır bi hayır die avunmak lazımm![]()
isteyen istediğini desin selçuk çok fazla takmıyodur bence. ve bende artık yollarda görmek istiyorum sefaköy caddelerini bov la çınlatmasını bekliyorum inşallah bidaha problem yaşamaz.
hayırlısı neys eoyle olucak .. ben bırsey soylemek ıstemıyorum artık...
Çok geçmiş olsun
Gözü olanın gözü çıksın en sinir oldugum şeydir zaten hayır o konuşanlar bi kendi altlarındakilere baksınlar varsa bilgileri daha iisini yapsınlar ondan sonra laf etsinler
gecmiş olsun Allah işte şmdi sana sabırlar versin üzücü tabi olcak iş deil bekle bekle sonunda böle olsun yazık vallahi inşallah gömlekte problem yoktur
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
allah sabır vere selçuk abi beklioruz 4gözle tb'mizi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)