maşallah rc jantıları cok yaskıso bursadada aynı renkte rc jantlı 306 var harika duruyor
çok güzel duruyor rc jantlarıda harika durmuş. allah nazardan korusun ***** 306bıraz nazara fazla gelıyo
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
17 takınca 306 sanki bi ayaga kalkıyo hawalanıyo ,kafadan bakınca o hırcın görüntü bozuluyo. Tavisyem orjınal jantlarıyla basmak,logo iptali maxi hariç sewioruz 306da.Maşallah diyelim.
Farlar yuvalarına tam oturmamış sanki Ve ön tampondada bişiler var gibi kafadan darbesi varmı aracın ?
malesef var bi kaç darbe...hatta dün sabah 210 la giderken ön cam patlamış hakimiyeti kaybedip karşı şeride geçti can kaybı yok ama araçta biraz hasar var...
Offff büyük geçmiş olsun. Nasıl ön cam patlar yaa :S
daha önceden takılırken hatalımı takılmış ne olmuş :S
Off bişi yok inşallah kimsede.
Araba ne durumda peki onda çok bişi varmı?
büyük geçmiş olsun.
Nasıl olsa şasi bile parça parça değiştirilebiliniyoro açıdan güzelde kasko vermez onları zaten
![]()
valla cam nasıl patladı bilmiyorum ama patladıktan sonra hakimiyeti kaybetmiş sağ kaldırıma sonra sol kaldırıma girmiş amatisörler patlamış resmen uçarak karşı şeride geçmiş karşıdan kimsenin gelmemesi büyük şans kaportada biraz ezik var takla atmaktan son anda kurtulmuş..satma kararı aldı zaten şimdi e30 alcak sanırım...
Valla oda teselli lafı oldu yani.
Benim gibi bir düşünce olunca daha rahat oluyo ne cana geliyo ne mala
En temizi arabaya daha fazla değer vereceksin.
Abuk subuk davranışlar yada dengesiz işler kovalamıcaksın arabaya bişi olmasın die hem canına bişi olmucak hemde malına
Mal canın yongasıdır
Gerçi cam patladığında 240 la hiç bir şeyi yok yani korkma halinde kontrolü kaybetmiş heralde
hem fikiriz bu konuda valla kendimden daha çok değer veriyorum hiç bişi olmuyo allaha şükür
valla korkudan değildir çünki başkası olsa ölürdü...
Geçrektyen çok sade ve şık kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)