Bu arada stopları takdırıyorsun dimi boyadan sonra?
cenkim önümüzdeki ayda yay işini halledersen çok tatlı olcak işallah araban
Allah kaza bela vermesin
tak jantlarıda bakalım şekline bendede var aynısı güzel olursa bende yaptırcam
bide masraf ne kadar çıktı parçaları nerden temin ettiğini söylersen sevinirim
PROJECT 01 GARAGE
Çok teşekkür ederim arda, senin AE'nin yaninda bizimkiler oyuncak gibi kalır ama. seninkinede kocaman bi ma$allah
Çok teşekkür ederim abi, ay sonunda insallah
ehehehe sagol ramocummm
sagolasin kankacim evet güzel durdu, gövde rengi olunca + yay gelince daha iyi olacak insallah
evet ya $i$elerrrrrrrrr. tabi tabi boyadan cikarken takilir stoplar abi
insallah kanka bakalim işte kaporta işlerini bi halledelim yay işi kolay
valla masraf pek bişi yok parcalar hemen hemen her yerde çil yavrusu gibi istemedigin kadar çok. ama vakit lazim uğraş lazım
ehehe valla ya kimin ön lipibi aksam gene tansas yapalim ba$kan muhabbet iyi dönüyordu
----
bu arada, gece 12de gaza gelip ben bu paçalıkları daha ne tutuyorum dedim ve söktüm
hem karanlık, hemde cep tel idare edin
![]()
00' Civic 1.6IES
Cenkcim bu aracı gördüğümde aynı benimkinin stepneli hali aklıma geliyorProjenin sonunu çok merak ediyorum ellerine sağlık
ek squad
![]()
Bu haliyle bide yay olacaktı varya mükemmel olurduDrag spec, sleeper 007 yada bilimum dehşet takılar
![]()
maaşallah cenk cok yakısmıs yeni ciciler.....kazasız belasız![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
eheheh ayni duruyor dimi renk dışında![]()
teşekkür ederim dostum.. rabbim bizi ek'larimizindan ayirmasin
eheh valla öyle abi de yay işi muamma ya, belki koni + yay yapariz belli mi olur
eyvallah serkancim
Sagol erhanim, senin vtecII kadar olmasada idare ediyoruz
--------------
bu arada, bugunde 23:00 sularinda turbo erdem kankamla kadranimiza biraz operasyon yaptik, onun deyimi ile oturma odasi spec bol aydınlatmalı, çok güzel oldu..
buradan onada tekrar teşekkür ediyorum![]()
00' Civic 1.6IES
Ooo süper olur ozaman tadından yenmez Cenk'im.Geçen geldiğimde acelem olduğundan Mertcan'la tanışmak nasip olmadı bir buluşmada beraber gelinde sohbet muhabbet güzel olur kanımcaPejocu çocukda gelir sizin makinaları bi deneriz olmazmı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)