Maşallah kazasız belasız çok gzl olmuş![]()
Maşallah kazasız belasız çok gzl olmuş![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ooo arac güsel maşallah hocam Allah kaza bela vermesin rengi falqan cok diri duruo yaww ii bakılmış araca tebrikler
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
oo ışınlanma makineside burdaymış abicim kazasız belasız günlerde kullanırsın inş. 10numara araç maşallah...
hayırlısı olsun bol gazlamalar
kazasız belasız rengi çok güzel olmuş masallah diyelim nazar degmesin![]()
abi kazasız belasız ... Maşallah ...
herşey 10 numara yanlız bi tane typer direksiyonu olsaydı nasıl olurdu
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Araba çok güzel maşallah turbonun altdan görüntüsüde güzel ama en çok içine bayıldım boya konusuna gelince hondanın genel problemi arkadaşlar bide renk kırmızı ise tam anlamıyla soluk duruyor araç gerçekdende çok güzel maşallah kazasız belasız sürüşler bu aymı çıkıyor dergiye
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
kazasız belasız güle güle kullan
Çok şık olmuş, kazasız belasız kullan. Deri koltuklara hasta oldum bu arada. Onlarlar orjinal vtec koltukları değilmi? Kça mal oldu acaba deri kaplama?
thanx
allah kaza bela wermesin süper olmuş sade ve güzel honda zarifiliği budur abicim...
Kenarlar kuzu ortalar ise mercedes de kullanılan spec delikli deri dir. Kendi bünyemizde yapıyoruz. Orjinal deri dir. Kırmızı dikiş ise farklı olmasını istediğim için di. eski bi vtec imde de kullanmıştım. orjinal vtec koltuklarının orta kısımlarının bölünmüş hali olarak ta değerledirebilirsiniz
teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)