bu ay miniksler var, sen varsın..oo ayırtmak lazım dergiyi :)
Printable View
biz bir sonraki ay. ama bu aykini de ayırtın. araclar sıkı ;)
ekimmi abi sizin? :)
2 ayı ayırttım bile :)
hayırlı olsun abicim kazasız belasız kullan.
giden zaman ve para sana aynen geri dönmüş,installiini yakından görmüş biri olarak ben bunu bilir bunu solerim valla.
tekrardan maaşallah kazasız belasız..
Volkan.
maşallah çok güzel araç
kazasız belasız
araç 1.6 mı yoksa 1.8 mi
saolun. 1.8 şu an.. krang kol pistonum war, 2.0 yapcaktım ama tekrar rodaj ve büyü bozulsun istemiom... şimdilik böle kalsam
440 hp maaşallah..
dyno kağıtı varmı acaba ?
evet bende merak ettim böle bi sonucu görmek etkileyici olur
paşaoğlunda ilk ölçümde 250 hp vermişti :) Sonra zengin olan yakıt ayarını tekrar ayarlayıp eksantriklerimi değiştirdim ve
1,02 barda yani 1028 kpa da 196 kw yere verdi ve vtec açmıodu. artı dynoda eşşekler gibi sarıyodu kilit yok idi. fırsat bulursam tekrar şu son hali ve kilit ile 440 dan da fazla.
219 kw = 293 hp krangda
196 kw = 264 hp yerde
sarıp vtec açmayıp 1.02 barda aldığım değerler
29/05/2006 tarihinde yaklaşık 3 ay evvel....
emimim 1.3 barda 440 ın da üzerinde şu an
http://img129.imagevenue.com/aAfkjfp..._122_457lo.JPG
şu an vtec açıyor ve 1.3 bar basıyorum.
bende biliyorum öncesini hatta bana yalancı muamelesi yapılmşıtı özgün söyledide az çıkarıldı diye spekilasyonlar çıkartılıp aşağıdada ölçtürülüp aynı beygir çıkmıştı...
kaç devir çevirmektesiniz
Dönüp dolaşıp aynı yere gelmeye gerek yok.. Stok ne çeviriosa onu çeviriyorum şu an fazlasınıda çevirmek gibi bi niyetim yok. Spekilasyonun bi kısmı benim hatam olabilir. Form da da ölçtüm aracımı ilk ölçüme formun arasında 40 hp fark wardı. ilk hali ile. e manage çok yeni bi ürün daha yeni yeni çözmüş durumdayız. çok daha fazla güç mümkün. önümüzdeki aylarda daha müsait olucam.. o zman net kağıt mı ne ise beraber ölçeriz görürüz
Ben seni orda abim olarak görüyorum ama tabiki sen beni düşman görüyorsun herzamanki gibi tamam peki bütün dynolarda ölçtürebiliris
BU VERİLER sanırım 4.viteste ölçümler değilmi ?
kanka ben seni diil kimseyi düşman olarak görmüyorum. evet 4. viteste ölçümler.. Alt tarafı araba kafası çalışan ve imkanı olan çok daha iyisini 10 katı daha güzelini yapabilir.Ufak tefek yanlış anlaşılmalar ölçümde oldu olmadı dil. finaldrive eski yapılanlarla karşılaştığımda orda yanıldım. O benim hatam ama düşmanlık olayına kesinlikle katılmıyorum
saygılar
ozaman o dynoya gitme bence
dyno verisine dikkat edersek
Air Factor Kapalı
8000 Rpmde
4. vites te Oran olarak (1.107)
205 40 17 ler ile (Tire Diameter (in inches) : 23.456692913385826)
4.26 final Ratio
= 188.8 KM yapıyor 118 Mph Yapıyor ki sizin dynoda 210 km yaptığınız gözüküyor
210 km için 131.2 mil yapmanız gerekiyor 8800rpm lere denk geliyor
sanırım bdynodaki arkadaşlar yanlış hesaplamışlar oranları
benim amacım kimseyi küçük düşürmek deil aldatılmışssssın onu anlatmak
Ben de seni kardeşim olarak görüom Kardeşim. İşin açığı dyno olayı artık iice cılk oldu. Seneye daha büyük bi yere geçer isem alıcam inşallah dyno :) ama ciddi olarak kaçıncı viteste ölçüldü hatırlamıom. şu hali ile gidip tekrar aynı yerde aynı değelerde ölçcem sonra da beklicem kendi dyno mu
gözlerinden öperim kardeşim