çok muhteşem bi araç olmus emeginize sağlık sorunsuz gunler dilerim we daha dolu olmasını
Printable View
çok muhteşem bi araç olmus emeginize sağlık sorunsuz gunler dilerim we daha dolu olmasını
emeğine sağlık kazasız belasız inş.
bu ayki tuning türkiye dergisinde posteri var bu aracın
süper bişi:)
güzel araç
dergide çalışırken günlerce resimlerine baktığım araç :) Allah kaza bela vermesin. Siz msn kullanmıyorsunuz sanırsam artık en son bir HKS Bov fiyat muhabbeti yapmıştık ama.
allah kaza bela vermesin gule gule kullanman dileklerimle.masallah cok harika bir arac olmus.allah kem gozlerden saklasın.
Hani bazı seyler hakkatten bi arabaya tabiri caiz ise CUK diye oturur iste bu tam bu araba icin soylenebilir...
icerinin dizaynina aklim gercekten ermedi hakikaten emek harcanmis ve kafa yorulmus tebrik ediyorum gaugelerin yerlestirilmesi olsun deride kullanılan kırmızının ince bi ayrıntı olmasına ragmen bu kadar guzel durması olsun bravo... disi ve motoru icin fazla bisey soylemeye gerek yok arkadaslar gerekli herseyi soylemişler lower arm tie lara kadar hepsi ince elenmis sık dokunmus... Ellerinize saglık ve kesenize bereket demekten baska söz kalmadi bende... :)
makina güzelmiş...
dyno kağıdını sormuşdum, özgün uyardı şimdi bakdım...
kazasız belasız kullanmak dileğiyle... :)
6 ve 7. sayfayı okumanı tavsiye ediyorum Avcı Arkadaşım
kanka STI ın da fotolarını isteriz :)
Maşallah...
kızmassan bi soru sorcam
bu araca nekadar masraf ettin??
vede ettigin masraf ve harcadıgın emegin karşılıgını alabilidinmi????
arac bı gc8 le takas edıldı suan konyada...