@ Maşallah
Printable View
@ Maşallah
Çok güzel olmuş sade ve gösterişli olmuş emeğine sağlık
Maşallah çok güzel araç.
son hali çok güzel olmuş mahş kazasız belasız :)
çok güzel duruyor
Tesekkurler arkadaslar. M marspiyeli alamadim bu yaz ama almak istiyorum insallah kisin.
Böbrekler kesinlikle orjinali gibi krom olmalı. ;)
Böbrekler siyah olsa süper olur :D Tabi bu benim görüşüm... :D :D :D
satmayı düşündüğün an pm gelsin senin aracı görmeden anlatan ve arayan bi kaç kişi var etrafımda..
araç çok güzell maşallah kazasız belasız.
Gec cevap icin kusura bakmayin, takip etmedim konuyu.
Bobrekler konusunda tembellikten bir sey yapmadim. Beyazlar hala.
Aracimi satmaya karar verdim zaten. 3 sene daha burada kalacagim ve donunce M3 almak istiyorum. Bunun hazirliklarini yapmam lazim. Yani aracim satiliktir. Son halinin resimleri cekildikten sonra ilanini yayinlayacagim. Su an hic bir yerde ilani yok...
bekliyoruz ilanı..
Maşşallah.. hatları çok düzgün arabanın....
Tekrar söylüyorum araç harika gerçektende.Amelasyon hiçbirşey yok çok oturaklı herşey.Gözü olanın gözü çıksın maaşallah.!!Aracını,Tori Praver'a değişmem :):):)
Cok tesekkurler guzel sozleriniz icin. Durumum olsa da satmasam ama hayat bazen boyle seyleri gerektiriyor... Neyse bos yere up olmasin konu ;)
Aracın avrupadaki kardeşlerinden farkı yok gerçekten bmw dediğin böyle olmalı gözü yormadan 'M' dokunuşlarıyla.. Kazasız belasız yanlaman dileğimle :) Maşallah..
http://www.techturkey.com/forum/show...892#post931892
Konuyu kapatabilirsiniz.
Mükemmel olmuş. Jantları nerden aldın acaba??
Maşallah böyle piayasada temiz e36 görmek beni çok mutlu ediyor ;) valla cilala cilala otur saatlerce izle :cool: