masallah allah kaza bela vermesın
Printable View
masallah allah kaza bela vermesın
Tesekkur ederim, umarim benden daha iyi bakacak birine gider.
beyaz arabaya hiç sıcak bakmam ama tabularımı yıktırdı bu araba gelin gibi beyaz insanı cezbediyor maaşallah nazar değmesin muhteşemmmm
Bu denli temiz kullanılan,üzerine titrenen bi araç heleki e36 şuan eminim yok piyasada..Emeklerinizi tebrik ediyorum..Sizin de dediğiniz gibi umarım değerini bilecek biri alır
resimlere bakarken tam e36 motorsport jant istiyor kesinlikle başka da bişey yok resmen mükemmel demiştim ki, son hali diyip fotosunu koymuşsun :) bittim aracına kazasız belasız güle güle kullan inşallah. iç döşemelerin rengi mükemmel... gördüğüm en güzel e36 lardan biri maşallah...
olay budur :)
http://img24.imageshack.us/img24/6010/dsc0104wd1.jpg
Hepinize cok tesekkur ediyorum. Bu araclarin kiymetini bilmek lazim. Temizi, bakimlisi cidden tutkuyla bagliyor sizi kendisine. Umarim alacak kisi benden daha buyuk bir tutkuyla muhafaza eder. En buyuk korkum okuzun barzonun birine gitmesi...
ya en son ben alacam geliba bunu :D
ersini vereyim sana üstüne ne istersin :hehe:
Abi buyuk bas kabul etmiyoruz odeme konusunda :D Ersin veciihisi istiyordu arabayi ama dedim sen parcalarsin :)
Baktıkca alası geliyor adamın :D
Ben de her an cayabilirim zaten ama M3 icin bunu yapmam lazim. Ustelik daha buradayim... Cok zor ya :(
Tertemiz maşallah
Kazasız belasız...
Arkadaş e36 ile e39 arasında gidip geliyordu bu arabayı gösteriyim ben bi en iyisi kendisine:)
Maaşallah çok güzel.Allah nazarlardan korusun.
Yıllar önce hakan peker'in bindiği e36 mı?
aracın maşallahı var daha önce bir kaç defa sahibindende gördüm yanılmıyorsam 1-2 sene önce.
Valla daha temizini görmedim ben maşallah, kazasız belasız kullan.