kanadı illede takacam diyorsan alttaki boğumu kes ole tak bu kadar yuksek olmasın yani ;)
Printable View
araç oldukça güzel amerikan sinyal ve parklarda çok hoş durmuş
Cok tesekkur ederim arkadaslar, begenmeniz mutlu etti beni :)
Sagol muttefikim ozlettin kendini de yavruyu da :)
Kanber nerede kaldi diyordum bende:) Haklisin kardesim cok emegin var yavruda yontulmamislarin elinde kalsaydi cok uzulurduk. Yavru yuvada, emin ellerde;)
maşallah ok gibi hala
kazasız belasız masallah
bu aracın ılacı motorsport jantı ve cuk olmus harıka : )
maşallah maşallah
çok güzel
Allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin
Maşallah hayran kaldım tertemiz allah kaza bela vermesin
Sagolun arkadaslar, size de kazasiz belasiz surusler dilerim.
masallah cok hos yapmissiniz araci.
bence bide
dijital klima eklendimi eksiksiz olur :)
Maşallah kardeşım, aslan parçası, yaza bomba olcak:)
az kaldı kabardı e36 coupe yanlarım...
kazasız belasız on numara araban maşallah..
Harika duruyor, çok temiz mahş kazasız belasız...
çok güzel araç bendede e36 coupe var si gitti valla hemde beyaz:) bence aracına bu turuncu sınyallerı sarı sıslerı sarı farları falan takmaktansa füme sinyal hella angel far füme sis füme fk stoplar ac schnitzer kaput bagaj ve bobrek logoları bıde ac schnitzer yan şerit takarak yıne herkesden farklı olabılırsın.... :) ama boylede kendı tarzında emsalsız bır araç...
bu arada allah kaza bela yuzu gostermesin...
barışın araba ile yanyana fotolamak lazım
Gerçekten kusursuz bir e36 :icon_tup:
Sagolasin iyi dileklerin icin. Dedigin tarzi sevmiyorum cunku aracimda ACS adina bir sey yok, dolayisiyla armasina da gerek yok. Sisedibi Hella'lar aracin bakislarini degistiriyor bence guzel degil, angel istesem Umnitza dusunurdum buyuk ihtimalle. Stoplar ise Turuncu sinyalli olanlardan olucak temiz sifir veya sifir gibi bir takim bulunca takacagim. On arka turuncu sinyal guzel renk katiyor bence bu araclara. Sagolasin yine de tavsiyelerin icin:icon_tup:
Yazin oralara gelecegiz ustad o zaman bir foto cekimi olursa cok guzel olur tabii ki :)
Cok tesekkur ederim.