cıncık gibi araba allah kaza bela wermesin
Printable View
cıncık gibi araba allah kaza bela wermesin
41 az kalır 41.000 kere maşallah, kazasız, belasız, sorunsuz kullanmanız dileklerimle... http://thumbs.dreamstime.com/thumb_1...4895E1n47l.jpg
Sagolun millet, hepimize keyifli surusler dilerim cincik gibi arabalarimizla :D
çok tadında :cool:
araç çok şık maşallah yanlız ön ızgarayı siyah yaparsan daha tatlı durur
gercekten harika görünüyor kız gibi:) ama bence bmw motorsport jantları daha güzel cünkü o orjinalligin bozulmammasından yanayım ben.Allah kaza bela vermesin
Yatkın bizi dostum ahhhh :)
tertemiz çok güzel maşallah :)
Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Yakinda yeni aldigim "goodies" resimlerini koyacagim :)
Sikildim hocam siyah gormekten belki sonra sagolasin :)
Onlar var su an ustunde ama yazin satabilirim bir suru yapilacak sey var. Onlar hallolduktan sonra alirim yine M Forged jantlari.
Kazazız belasz kullanın bizde böbrekler siyaha boyanır ama :)
bide jantta iddalı bişeyler takmanızı tawsiye ederim (bmw). M Counter-Motosport
maşallah süper
Dedigim gibi arkadaslar Motorsport var su an ustunde zaten yazin yeterince iddiali jantim ustunde olacak insallah :)
cok temız gercekten emsalsızz
mükemmel duruyo , e36 nın özellikle beyazlarının hastası olarak gözümde dahada güzel gözüktü , maaşallah..
Tesekkurler arkadaslar, cidden beyaz baska duruyor merette
Zaten bu m3 jantlarini satacagim ama yeni aldigim jantlarin masrafi icin. Sonra yine alacagim tabii ki M forged jantlari ama maddi imkanlarim su an yetismiyor cunku Lastikler bitik ustundeki M forged jantlarin. Hem onlara hem de yeni jantlarima lastik almaya gucum yetmiyor. Yaza kalmak zorunda cunku okul nedeniyle New Yorktayim ben yaza kadar :)
inanılmaz güzel ya, bayıldım. kazasız belasız inşallah.
aşık olunacak kadar güzel bir araç gül güle kullan