Bence stock kalması onu daha özel kılar.Kulaklarımda canlandı 1900cc'nin homurtusu:)Az gezmedik zamanında Ankara sokaklarında 205 gti ile.Kazasız belasız bin boncuk gibi walla:)Maşallah...
Printable View
Maşallah maşallah bunların jatları cok güzel yaw.
çok diri duruyor Maşallah...
maaşallah pek yaşlı kurt gibi durmuyor gayet diri:)
Masallah cok güzel :)
Stopları orjinal olsa daha da güzel durur bence ;)
masallah cıcek gibi duruyor ama stoplar arkayı bozmus orj. dönmeni tavsiye ederim.
maşalah herşeyden önce rengi çok hoşş..
masallahh masallahh cok guzel duruyor mekanık parcaları olması lazım elımde bunun :D
çok güzel ve diri duruyo maşallah:)kazasız belasız kullanırsınız inşallah
allah kaza bela vermesin maşş.
kazasız belasız,maşallah..
Maşallah çok temiz çok cici duruyor allah kaza bela vermesin.
Lakin benim zevkimce stopları beğenmedim :)
Sadeliğini daha çok severim PUGların :)
murat ustanın orda denk gelmiş görmüştüm arabanı yanlıs hatırlamıyorsam....birkerede optımum otoparkında 2. bi 205 le yanyana resim cekiyodun.....maasallahı var kazasız belasız kullan ;)
maşallahhh
Maaşallah cok guzel benimde eskidenv ardı bir 205 im 205 cok guzel araba seninkininde maşallahı var:)
maşallah çok diri duruyor:)
Herkeze teker teker çok teşekkürler.Elimizden geldiğince bu standartları korumaya çalışıyorum.Arabamı seviyorum,zaten sizlerde bilirsiniz eski arabalar ile heleki spor arabalar ile bir hobiniz gibi uğraşmazsanız başa bela gibi gelir,ama nedense bize bir meşgale oluyor.
Stoplar ise şimdilik böyle kalıcak yorumlar için teşekkürler.;)
heyy heyy peugeot'un aslan yılları. Tek sevdigim peugeot kendısı durusu tipi sadeligi...
Bu kadar guzel muhafaza etmenızde ayrı bır guzellık. Orginal stoplarıda takınca tadından yenmez emınım.
Kaza bela vermesın Allah. Gule Gule kullanın.
Kalem gibiymiş maşallah...