İşte nadir 205'lerden birisi. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Bu arada bence stoplar yakışmış. Orjinal stopları bence kötü duruyordu. :) Benim 205 lerde alışamadım tek şey orjinal marşpiyelleri. :(
Printable View
İşte nadir 205'lerden birisi. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Bu arada bence stoplar yakışmış. Orjinal stopları bence kötü duruyordu. :) Benim 205 lerde alışamadım tek şey orjinal marşpiyelleri. :(
arabanın cıdden maşallahı var ıp gıbı super araba ama benım fıkrım herkesın tam tersıne stoplar kesınlıkle kalmalı orj stopları daha kotu bence...
Maşallah maşallah 41 kere maşallah Allah kaza bela sorun vermesin. Çocukluk aşkımdır 205 :o inşallah bende bir gün alıp sıfırdan toplamayı düşünüyorum :icon_tup:
Peugeot'nun en efsane ve en iyi yaptığı aracı..
Çok güzel bakmışsın araca, daha iyi olur umarım. Kazasız belasız kullan ;)
Stoplar bana biraz garip geldi :confused:
maşallah. güle güle kullan.
Değerli yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.
Herhalde bizim gibi otomobil severlerin duymak istediği en güzel sözlerdir,arabası hakkında güzel şeyler söylenmesi.
Hepimize kazasız belasız günler...
Çok tatlı duruyor araba düşünce kendini nasıl gösteriyor maaşallah.Allah ön takımına zeval vermesin :D
o nası bi motor yaf. maşşallah :)
maşallah bikeresinde sıhhıye köprüsünde rast gelmiştik indiglowlardan tanıdım :) jantlar çok güzel aynını bende kullanıyorum hep aklımın bi kenarındadır 205 gti RC yurtdışında baya war yapılmış ama trde bulmak çok zor pert rc araban çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle maşallah
Sağolasın.Doğrudur karşılaşmış olabiliriz o taraflarda,aile büyükleri o çevrede hep.
Artık şu pahalılıkta ihtiyaç dışında kullanmıyorum pek arabayı.Benzin fiyatları ve mali durumlar malumunuz.:)
Genelde tek değilsemde pek dokunmuyorum gaza Korkuyor diğer oturanlar :D:D
maaşallah cok diri duruyor kazasız belasız.
masallah çok güzel...
8 ay kullandım keyiflidir...
çok temiz ve çok diri duruyor mahş...
maaşallah kazasız belasız
Sağolun arkadaşlar,yorumlarınız için;)
güzel saklanmış maşallah