Maşallah maşallah 41 kere maşallah Allah kaza bela sorun vermesin. Çocukluk aşkımdır 205 :o inşallah bende bir gün alıp sıfırdan toplamayı düşünüyorum :icon_tup:
Printable View
Maşallah maşallah 41 kere maşallah Allah kaza bela sorun vermesin. Çocukluk aşkımdır 205 :o inşallah bende bir gün alıp sıfırdan toplamayı düşünüyorum :icon_tup:
Peugeot'nun en efsane ve en iyi yaptığı aracı..
Çok güzel bakmışsın araca, daha iyi olur umarım. Kazasız belasız kullan ;)
Stoplar bana biraz garip geldi :confused:
maşallah. güle güle kullan.
Değerli yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.
Herhalde bizim gibi otomobil severlerin duymak istediği en güzel sözlerdir,arabası hakkında güzel şeyler söylenmesi.
Hepimize kazasız belasız günler...
Çok tatlı duruyor araba düşünce kendini nasıl gösteriyor maaşallah.Allah ön takımına zeval vermesin :D
o nası bi motor yaf. maşşallah :)
maşallah bikeresinde sıhhıye köprüsünde rast gelmiştik indiglowlardan tanıdım :) jantlar çok güzel aynını bende kullanıyorum hep aklımın bi kenarındadır 205 gti RC yurtdışında baya war yapılmış ama trde bulmak çok zor pert rc araban çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle maşallah
Sağolasın.Doğrudur karşılaşmış olabiliriz o taraflarda,aile büyükleri o çevrede hep.
Artık şu pahalılıkta ihtiyaç dışında kullanmıyorum pek arabayı.Benzin fiyatları ve mali durumlar malumunuz.:)
Genelde tek değilsemde pek dokunmuyorum gaza Korkuyor diğer oturanlar :D:D
maaşallah cok diri duruyor kazasız belasız.
masallah çok güzel...
8 ay kullandım keyiflidir...
çok temiz ve çok diri duruyor mahş...
maaşallah kazasız belasız
Sağolun arkadaşlar,yorumlarınız için;)
güzel saklanmış maşallah
Maşallahı var bi zamanlar vardı bizde cidden efsanedir...
cok tatlı masallah.ben cok severim 205 gtı ları...bide beyaz olunca cok daha guzel oluyor...kazasız belasız
Sağolun arkadaşlar.Daha uzun yıllar bineriz inşallah.;)
Allah kazasız ve modifiyeli günler nasip etsin
rengiyle olsun temizliğiyle olsun çok güzel bir araç maşallah güzelde bakılmış,ellerinize sağlık..;) pejo nun en iyilerinden diyebilirim zamanının namı değer otoyol faresi...izmirde vardıı birkaç tane temiz ve çok güzel yürüyen,ayrıca taner şengezener in vardı bir tane aracı yolda görünce ağzı açık bakardık..:) kazasız belasız...
maaşallah kazasız belasız
araç şu an ne halde imzanda bişeyler yazıyor biraz bahsedermisin ? ?
konu hortlamışken allah kaza bela vermesin diyorum
maşallah fena bişey çok can yakar bu alet ;)
Bi german style yapmak lazım jantlarda
sımdı uretılse alıcagım araclardan bır tanesı masallah :)
Sağolasın.Yani gerçekten bir çok kişi var halen üretilse diye alıcak ama mağlesef yaptı peugeot bi nankörlük :D
Aslında çok yaygın değil türkiyede ama 309 larda çok güzel araba kendine has çizgisi olan bir model. ;)
Bunları bi milenium versiyon diye çıkartıcak aslında çok talep olur eminim ;)
erkut hoşgeldin sonunda sende huzuru buldun yani :)
taş fırında iftar varmıydı bu sene :)
Maşallah güle güle kullanın bu kadar temizi düzgünü kalmadı artık. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 90 ların sonlarına doğru çok almak istemiştim, hatta 94 model kırmızı renkli olan bir aracın pazarlığını bile yapmıştım ama kısmet olmadı.
maşallah erkut cidden çok diri saklamışsın özenle biniyorsun ve çok iyi bişey yapmışsın bu arabayı almakla ancak 205 sahipleri kendi ustası olmuş olabilride sende bazı şeyleri aşmışsın artık bu 205 de :D
Haluk abi senmisin ?:)
İftar her sene oluyorda ben katılmıyorum artık.
Sağolun güzel yorumunuz için.İşte elimizden geldiğince temiz tutmaya özen göstertiyoruz.
Son sahibi olduk gibi :)
Sağolasın mesut.205 ile ilgili çok sırlar varda açıklamıyorum:)
Cp ye yazdım bir tane :D makale gibi.:)
205 ciler öyle ya kendi araçlarının ustaları olmak zorundalar yani başka alternatifleri yok :)