İşte nadir 205'lerden birisi. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Bu arada bence stoplar yakışmış. Orjinal stopları bence kötü duruyordu.Benim 205 lerde alışamadım tek şey orjinal marşpiyelleri.
![]()
İşte nadir 205'lerden birisi. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Bu arada bence stoplar yakışmış. Orjinal stopları bence kötü duruyordu.Benim 205 lerde alışamadım tek şey orjinal marşpiyelleri.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arabanın cıdden maşallahı var ıp gıbı super araba ama benım fıkrım herkesın tam tersıne stoplar kesınlıkle kalmalı orj stopları daha kotu bence...
Maşallah maşallah 41 kere maşallah Allah kaza bela sorun vermesin. Çocukluk aşkımdır 205inşallah bende bir gün alıp sıfırdan toplamayı düşünüyorum
![]()
Peugeot'nun en efsane ve en iyi yaptığı aracı..
Çok güzel bakmışsın araca, daha iyi olur umarım. Kazasız belasız kullan
Stoplar bana biraz garip geldi![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
maşallah. güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Değerli yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.
Herhalde bizim gibi otomobil severlerin duymak istediği en güzel sözlerdir,arabası hakkında güzel şeyler söylenmesi.
Hepimize kazasız belasız günler...
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
maşallah bikeresinde sıhhıye köprüsünde rast gelmiştik indiglowlardan tanıdımjantlar çok güzel aynını bende kullanıyorum hep aklımın bi kenarındadır 205 gti RC yurtdışında baya war yapılmış ama trde bulmak çok zor pert rc araban çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle maşallah
Sağolasın.Doğrudur karşılaşmış olabiliriz o taraflarda,aile büyükleri o çevrede hep.
Artık şu pahalılıkta ihtiyaç dışında kullanmıyorum pek arabayı.Benzin fiyatları ve mali durumlar malumunuz.
Genelde tek değilsemde pek dokunmuyorum gaza Korkuyor diğer oturanlar![]()
//// PEUGEOT SPORT
Sağolun arkadaşlar,yorumlarınız için![]()
//// PEUGEOT SPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)