erkut hoşgeldin sonunda sende huzuru buldun yani :)
taş fırında iftar varmıydı bu sene :)
Printable View
erkut hoşgeldin sonunda sende huzuru buldun yani :)
taş fırında iftar varmıydı bu sene :)
Maşallah güle güle kullanın bu kadar temizi düzgünü kalmadı artık. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 90 ların sonlarına doğru çok almak istemiştim, hatta 94 model kırmızı renkli olan bir aracın pazarlığını bile yapmıştım ama kısmet olmadı.
maşallah erkut cidden çok diri saklamışsın özenle biniyorsun ve çok iyi bişey yapmışsın bu arabayı almakla ancak 205 sahipleri kendi ustası olmuş olabilride sende bazı şeyleri aşmışsın artık bu 205 de :D
Haluk abi senmisin ?:)
İftar her sene oluyorda ben katılmıyorum artık.
Sağolun güzel yorumunuz için.İşte elimizden geldiğince temiz tutmaya özen göstertiyoruz.
Son sahibi olduk gibi :)
Sağolasın mesut.205 ile ilgili çok sırlar varda açıklamıyorum:)
Cp ye yazdım bir tane :D makale gibi.:)
205 ciler öyle ya kendi araçlarının ustaları olmak zorundalar yani başka alternatifleri yok :)
resimi görünce eskilere gittim ne arabaydı 205 birde reklamı cıkardı televizyonda hatırlarmısınız bilmem kırmızı 205 sonsürhat giderken üzerine bir uçak yaklaşıyor filan .çok güzel araba kazasız belasız arka far orjinal olsaydı daha iyiolurdu sanki ama yinede güzel
Evet o reklamların canlı dönemine gençlik yıllarımız yetişmesede.Sonradan izleme imkanımız oldu ancak.
Ailesel gelen 205 tutkusunu en uzun yaşıyan ve biz göçüp gidene kadar onunla birlikte gideceğiz diye umuyorum.:icon_tup:
Ön far ve arka stopların orjinalleri yedekte durmakta.Halen saklamaktayım olaki fikirlerim değişirse diye :D
biraz daha güncel resimler koydum :D aslında izmitten sonra istanbula geçsekmi bi balık yer erenköye geçeriz
http://img188.imageshack.us/img188/2800/205svi.jpg
http://img188.imageshack.us/img188/7796/2052p.jpg
http://img188.imageshack.us/img188/3294/2053m.jpg
Vayy burak senmiydin :)
Bende hiç ayıkmıyorum :D Ulen diyom bu 205 ci kim :)
Yaparız kanca bi şekil sapanca istanbul ;)
Çok güzel duruyor. Maşallah. :)
araç çok güzel maşallah emsallerine göre 10 numara
erkut kardeş konuyu yeni gördüm bukadar mütevazi olma yaşlı kurtta ne oluyo aslan be o aslan tr de kaç tane varki bundan allah kaza bela vermesin kardeşim...
bende elvanda oturuyorum aracını gordum masallahı var kardes gayet sık
Maşallahı var çok diri duruyor Bitmez Bu sevda gerçekten inş bi gün 205 gti sahibi olurum onunda tadına vararım diye ümit ediyorum.Allah tekerini düz bastırsın. :)
Maşallah , hem duruşuna hem gidişine.... Ustası kim acaba bu aslan parçasının :) Kardeşim biz buralarda S ile şaka yapmaya başladık , zamanı geldiğinde sendende MI16 marifetleri bekliyoruz...
Tekrardan maşallah..
maşallah güzel araba
Araba gerçekten çok temiz fakat ilk resimdeki basıklığı shop...Arka stopları ve marşbiyelleri orj yaptığın zaman daha bi kaliteli ve orj duracığı kanaatindeyim...Kazasız belasız =)
Deniyelim yiğit herzaman dostum. Deniyeceğim sen ol sen geç dostum :);)
Teşekkürler yorumun için.
Bende diyorum konu canlanmış bir an. Ya o an kafa dalgındır yazmışız öyle ama tabi yaşlıda kabul edelim genede :)
Sağol,görürsen slm ver görüşelim tanışmış oluruz hemde :icon_tup:
Sağol cümlemize kazasız dertsiz sürüşler. İnşallah istediğin bir 205 sahibi olursun.
Pek fazla kalmadı birkaçı restore ile toplandı edildi git gidede azalıyor temizleri...:(
Teşekkürler abim. Valla aracın yapımcısı,doktoru herşeyden önemlisi o benim abim.
İzmitten yeni geldim abi işte ufak tefek gözüme takılanlar var onları hallediyorum... En son bir ayar yapıcağım hüseyin abi elim körelmesin diye onları bana bırakmış dip gazlarda aşırı zengine gidiyor,bu sıcaklarda da yap ayarı gazla dur bidaha yap uğraşmaya eriniyorum :D
R21 satıyormuşsun diye duydum doğrumudur acaba ? :eek:
Sağol tşkr.
Evet ilk resimlerdeki shop zaten coilover dışında okadar inmiyor araç bu haliyle bile 60 mm yaylar var.
Far stop orjinale dönüş olabilir.
Marşpiyel ise dış boya ve restore durumu olana kadar durucak sanırım üzerinde.