kıra kıra zirve noktasınıa varacam allah izin verirsen jenjooo tamam sen iki boy önümden kalk hehehehevallaha ben kendi kendime inat ettim bir noktaya varacam allah izin verirse ankara nasıl cengiz sen ordada gazlarsın
![]()
kıra kıra zirve noktasınıa varacam allah izin verirsen jenjooo tamam sen iki boy önümden kalk hehehehevallaha ben kendi kendime inat ettim bir noktaya varacam allah izin verirse ankara nasıl cengiz sen ordada gazlarsın
![]()
evet HR ilede 2 boy önden diordun arkadan plakamı görünce direksiyonu yumrukladığın zamanı unutma...hemde yanımda umit varken....ayıp lan ayıppprakibim değilsin
![]()
US Performance
jengoo senin araç dizeldi değiştirdin mi yoksa motoruyla oynadığın gibi dışıylada mı oynadın geçen gördüm de yeni yüzdü
valla yusuf iyi emek ve para harcıyo arabaya inşallah sorunsuz bir şekilde istediği gibi olurda zevkini doya doya çıkartır.. kardeş bir kalkışında da bizi de co-pilot olarak alırsın artık![]()
netice önemli jengoo ankaradan geldiginde biraz gazlayalım ne dersin
ne yapim hüseyinim biraz keyiflenelim arabam 1.1 basıyo şimdi cok iyi oldu hüseyin şimdi
[QUOTE=BosphorusBoys;43698]her önüne ghelenle gazlıyorsun ßiraz yawa$h..[/QUOTE
merak etme ben her onune geldiği adamlardan değilim![]()
US Performance
kanka arabanı dün akş** gödüm aile vardı herhalde iftar yemegi yıkatmışta gitmisin herhalde hala gıcır gıcır![]()
1-2 hafta oldu heralde.. yok yaa piyasa yaparken değil reşatbeyde park halindeyken görmüştüm. sen motora neler yaptırdın biraz bilgi verirmisin??
ya bu manifold volvo mabnifolduda hangi modelin cok mu var bu modelden merak ettim zaten volvo arabası az piyasada hangi modelinin ve kaç model volvo?
95 model volvo modeli
evet turbolarala futbol oynuyolar hehehe
bilgi tsk ozaman gidelim suriyeyetoplayalım gelelim aslında kamyoncular bilse getirirler yada sen gitcen ayarlıcan orda
![]()
evet reşatbeyde oturuyoruz zaten doğrudur..motorda hiçbirşey yok kardeş :P custom ayarlar haricindesatacağım için fazla uğraşmak istemedim....
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)