Allah agız tadıyla yedirsin abicim![]()
Allah agız tadıyla yedirsin abicim![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Maşallah emek vermişsiniz zevkler ve renkler tartışılmaz benim düşünceme göre orjinal kalması gereken efsanelerden....
Olumlu olumsuz tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
Bilgilrinizi yorumlarınızı paylaşmak okumak çok güzel
Saygılar......
Sağolasın babacan 6ay periyotlarla yapılıyor hocam yangın varrr uyani![]()
Teşekkürler kardeşim orjinaldee çok şık duruyor biliyorum lakin bu zevk meselesi bu hale getirmek istedim bu halini çok beğeniyorum
Sağolasın emrecim bulguru seviyorum birde tereyağlı vallahi oohhhh değme keyfime
Teşekkürlr kardeş evet zamanın filimlerinde etkilenerek yola cıktık nasıl olsa kasa görünümü yakın dedim birbirine yakışacağını düşündüm vede çok hoş oldu bence
Teşekkürler kardeş jantları çok düşündük altarnatif çoktu buna karar verdik yine fena durmuyor beee
Teşekkürler babacan kırmızı merakından çingene işine döndürdük işi amannn amannnn
Teşekkürler kardedşim gt-4 bulsam almam mı nerde Tasarım dediğin gibi zevk meselesi olsa olmasa benim tarzım kendimi yansıttım
Teşekkürler babacan beğenmene sevindim
Teşekkürler meslektaşım bende BAÜ MMF mezunuyum
İnşallah diğer bir arabamın tasarımında hep beraber tasarlarız
Sağolasın dostum hep beraberce kazasız belasız binmek nasip olsun
Babacan dediğini anlayamadım????
Ya Yavuz sen varya sen benim yılda attığım mesajı iki günde atmışsın.Tekrar hoş geldin Allah tekerleğini düz bastırsın En kısa sürede sattırsında güçlü birşey alalım.
masallahh cok guzel goruntusu var allah kaza bela vermesın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Tunç kardeşim iyi dileklerin için sağolasın yazdık işte burada bu siteyi sevdim aktif olmaya çalışıyoruminşallah satarsam güçlü bir alet alacağız babacan beraber bakarız arabaya Senin arabanda çıksın fotolarını paylaşalım burada çok güzel olacak araban eminim boyodan çıkacağı günü merakla bekliyorum
Saygılar....
Hafta sonu şantiyede arabayı temizledikten sonra çok iyi parlattım dayanamayıp fotoğraflarını çektim ah şunun birde hp sini yükseltsem her şey çok güzel olacak
Saygılar.....
![]()
Vay vay vay cok güzel cıkmışsınız maşallah![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)