Mükemmel.:eek:
Printable View
Mükemmel.:eek:
Çanakkale Merkez Komutanlığı'nda askerlik yaptığım sırada (2005) tam komutanlığın önünden geçmişti ve gördüğüm anda inanılmaz mutlu olmuştum Çanakkale'de böyle araçlar da var mıymış diye :) Maşallah, en sevdiğim kasadır. Allah kaza bela vermesin.
Sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için, daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
mükemmel valla diyecek bişey bulamıyorum...allah kaza bela vermesin...
Maşallah harcanan her kuruşa değmiş ..
süper maşallah.
30.000TL ' ye de çok güzel arabalar alınabilirdi , fakat bende sizin yerinizde olsam aynen toplardım mercoyu. Çok güzel sade ve şık , maşallah kazasız belasız ..
Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız :)
Sağolun arkadaşlar, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
Beyaz park lambaları hariç mükemmel gözüküyor. Maşallah.
Park lambaları dediğin park ampulleriyse resimleri çekmeye giderken aklıma geldi sanayiye gidip 2 tane normal park ampulü alayım diye ama unuttum, ilk iş olarak onları değiştireceğim :) Daha önce xenon takmıştım verim alamayıp söktüm, ledli park ampüller de oradan yadigar kaldı.
Evet park lambaları dediğim park ampulleriydi. Sizinde düşündüğünüz gibi sarı park ampulleri kesinlikle daha elit olacaktır. Xenon'u sökmeniz çok daha iyi olmuş bence =)
Maşallah çok güzel. İç mekanda CD çalar konsolla pek uyumlu görünmüyor gibi geldi gözüme:o
Tek kelime ile mükemmel
super olmus helal olsun....
Sağolun arkadaşlar tekrar teşekkürler.
@emp:)
Cd çalar dediğiniz indash, ben arabayı topladığım sırada sony sistem yapmıştım sadece gümüş rengi vardı, parçalayıp sanayide siyaha boyatmaya da kıyamadım açıkçası, benim gözüme de batıyor ara sıra ama haybeye para vermemek için çok kulak asmıyorum :D
valla bu arba çok kral ya inanılmaz bi makine kazasız belasız bide benzin uygun olsa doya doya gezilir bu arabayla :D
MASALLAH.. Harcanan emeklere degmis..
Maşallah...Cok kalıtelı gorunuyor..;)