araba çok güzel ya, kazasız belasız :icon_tup:
Printable View
araba çok güzel ya, kazasız belasız :icon_tup:
çok güzel maşallah..:)
restorasyon çok güzel olmuş. :icon_tup: maşallah
Maşallah :icon_tup: bu jantları çok beğeniyorum
çok iyi be, maşallah ;)
Oha çok güzel. :) Hele içine bayıldım. Ama genede kendimi kaç lt depo var bir depo ile kaç km gidiyor diye sormaktan alamıyorum :D
Teybi sökmeden folyo ile kaplayabilirsiniz. Yada söküp megkaplama yada desensan da birinci kalite ahşap görünümlü lazer baskıda olabilir.
Kırmızı ışık yeni yandığında 72 lt alıyor o 72 lt ile de yaptığı yol 400-500 km arası, kullanıma bağlı değişiyor :)
masallah kız gibi olmus
Maşallah Cetcel gibi
işte merso yaa adı yeter :) şu kasaya bak dana gibi, çok seviyorum ama bana yakışmıyor eheh
offf bayıldım walla
Harika ! Elinize emeğinize sağlık
Hastasıyım bunların..
Alıp binilecek sonra çocuklarına klasik araba olarak bırakılacak bir araba hayranım.
harika harika harika
emeğinize sağlık
çok temiz ve diri bi araç kazasız belasız Maşaallah
Araç gerçekten çok güzel toplanmış.
Tek kelime ile harika.
Yapılması gereken tek olay bence eski teyp yani orjinal olanı bulunabilirse mükemmel olur.
Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
Teyp konusunda haklısınız da bagajda 10lu dvd changer var teybi sökersem onları falan da sökmem lazım, böyle mutlu mesut idare ediyoruz :D
kazasız belasız kullan maşallah diyelim harika aracn war....
roll night'larda boy gostermen dileği ile ,
aslında bunu manuel'e çewirmek lazım daha enteresan olurrr
gerckten cok güzell masallah..bende hastasıyım bunların..kac model bilmiyorum ama şu model aracın bile deri koltukları,koltuk ayarlarının kapılarda olması vs. muazzam bisey yaa...
bigün bana yolda denk geldi aynısından..alman plaka,cok fena offsetli bi jant vardı:eek::eek:..yaşlı bi amca sürüyordu arabayı tıka basa valizlerle doldurmuş..yanımdan gazlayarak geçerken sesini duydugumda arabadan inip daha binmemek istemiştim resmen:D:D
allah kaza bela vermsin nazarlardan korusun;) MAŞALLAH