maşallah ya çok ii duruyo Ciladan sonra
maşallah çok güzel duruyoreline emeğine sağlık muhteşem olmuş body'side boyasıda
![]()
...keep cool under pressure!
herşey çok güzel body kit en yakışan model bence..maşallah.
Harika olmuş, bitmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum. Allah kazadan beladan saklasın, ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. İç mekan - koltuk rengi ne olacak? Stoplar nasıl olacak?
Gerçekten çok güzel olmuş boyası. Maşallah![]()
Arabada gerçekten büyük emek verilmiş.
Alet zaten çok iyi durumdaymış ufak tefek restore işleri ile 1. sınıf olmuş.
Kazasız belasız bu arabaya bir garaj lazım![]()
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Aracımız boyadan çıktı ve şuan koltukları kaplanıyor taban kaplamasını tunçla beraber kumaş boyasıyla yaptık. Koltuklar kaplanmak için sökülmüştü hazır sökülmüşken bizde taban kaplamasını siyah renge boyayalım dedik yenisi orjinali gibi olmayacağını düşündük ve başladık işlemlere tabanda olan tozlar elektrikli süpürge ile temizlendi bu işlemden sonra sonaxsın köpük temizleme malzemesiyle 2 defada temizlendi kurumaya bıraktık daha sonra uzmanlık gerektiren gazete kağıtlarıyla tep sıkıştır işlemi yapıldı ( Bu yeteneği tunç kardeşim ustalardan öğrenmiş) ve boyaya geçildi iki kat sprey boyayla işlemler tamamlandı. Bence çok güzel oldu tunç eline sağlık kardeşim yeni gibi oldu. Sanırım bu işlemi bende yapacağım kıskandım açıkcası
![]()
güle güle kullan. maşallah.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
maşşalh çok güzel gidiyor bitince dahada güzel olcağı belli
tam yan makinesi ya kazasız belasız
Kumaş boyasının sprey olanını hiç duymamıştım. Atma felan yaparmı ileride ıslak ayakla felan filan binince yada nemli bezler silerken. Çok güzel duruyo ama. Yeni gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)