düz kardeşim otomatiğini kapıma koymam
Printable View
düz kardeşim otomatiğini kapıma koymam
Kazasız belasız hayırlı olsun abi
hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
abijim allah kazadan beladan saklasın :)
darısı başıma darısı başıma darısı başıma :D
jant ne alıcan abi?
Hayırlı olsun kazasız belasız orhan abi :)
masallah hayılrı olsun kazasız belasız
Ahmet Kadir kardeşim tarafından çekilen resimlerden bikaç tanesini ekledim
ellerine sağlık Ahmet
Yaylar takıldımı ? Takıldıysa neden foto çekilmedi :D
2.0 r çok araştırdım ama kısmet olmadı araçtan memnunmusunuz acaba? temizini bulduğumda ilgileneyim mi?
Araç hayırlı olsun abi kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle
Araca massalah çok güzel duruyor kazasız belasız binmen dileğiyle
1.5 ve 2.0R yakından inceliledim,kullandım,kurcaladım çok zevkli bence bakımları normal arabalarla aynı(en azından kullanğım megane2 ile :)] standart arabalara göre 4*4 olmaları çok güzel bi ayrıntı ufak dokunuslar ile tampon,kanat,jant vs gibi şeyler ile araba mükemmel görünüyor yakıt olarakta çok iyi,kronik bi rahatsızlığına raslamadım fakat bilen arkadaslar var ise bizde öğrenmiş oluruz.Bence temiz bir 2.0 R bulursan kaçırma eğer 1.5 düşünürsende arkadasımda var :)
2.0R almadan önce çok araç baktım çok araştırdım çok danıştım ve benim için doğru araç olduğuna karar verdim herkesin kriterleri başkadır benimkiler şöyleydi
*Aile aracı olacak 4 kapı olacak kabin ve bagaj geniş olacak
*Güvenlik standartları iyi olacak(öyle airbag sayısı falan değil taş gibi olacak)
*Yol tutuşu iyi olacak
*Bastınmı yüzünü kara çıkartmayacak
*Pompaya yanaştınmı kara kara düşündürtmeyecek
*İçine biricik bebeğimi ve eşimi gönül rahatlığı ile bindirebileceğim bi araç olacak
*Yolda dikkat çekecek
*Kışın karda yağmurda yaşda yolda bırakmayacak(uzun yol çok yapıyorum)
vs.
benim için tüm bu soruların cevabı 2.0R dı hemde çok ucuza aldım sıfırı 45.000 civarı idi ama ikinci elde 30.000 liraya bulabilmiştim. Kesinlikle birgün bile pişman olmadım
Eşim hiç sevmemişti çok uğraştı almayayım diye ama şimdi bu eskiyince gene subaru alırız diyor :D
STi ya da WRX gibi sert bi araç değil daha yumuşak bi performansı var insanı yormuyor istediğin zaman adrenalin sadece 2000 devir yukarda hazır bekliyor. Her subaru gibi viraja girerken gaza basma isteği uyandırıyor. Kullanımı çok keyifli.
Kimse sana bulaşmıyor trafikte ağalar paşalar gibi rahat rahat gidiyorsun abileri sağolsun milletin gözünü baya korkutmuşlar :)
Parkettiğin yere geri döndüğünde mutlaka camında küçük küçük parmak izleri görüyorsun çocuklar bayılıyor.
Heryerde hatunların ilgisini çekmiyor kalburüstü yerlerde hatunlar içine düşecek gibi oluyor(eşim duymasın :))
Ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim atmosferik olması bence bir avantaj ama alıp turbolayanlarda var zevk sonuçta. Çünkü artık subaru 2.0t araç üretmiyor vergiden dolayı 2.0r alıp turbo yada swap yapanlar nadirde olsa var bence gerek yok ama 160 hp yeterli geldi bana
ben kullanıcısı olarak tavsiye ederim ;)
2.0R konusunda bilmiyorm, ancak bizde 1.5R var, yakıt olarak 9.5litrenin altına hiçbir şekilde düşüremedik, otomatikte var manuel de var, ikiside çok yakıyor, birde otomatiklerinde kronik sorun var, çok zenginde çalışıyor ve şanzıman yönetimi konusunda çok acemice.. (subaru alışmamış otomatiğe :) ) birde 3. kez katalitik değişiyor hala yetkili servis sorunun ne olduğunu çözemedi :) aksam parçalarının hemen hemen tamamı STI ile aynı olduğu için fiyatı STI fiyatı ;)
herşeye rağmen çerçevesiz cam 4x4 gibi hastası olduğumuz özelliklerden vazgeçemiyorz tabii ki :)
1.5R lara bence motor yeterli gelmiyor hem kasayı hemde 4 çekeri olduğu için motor küçük kalıyor o nedenle fazla yakıyor ama 2.0R için aynı şeyler bence geçerli değil tam dengi olmuş ben akıllı uslu kullanımda 7.5 litrelerde yakıyorum bence makul ha sıkıntı olursa atmosferik araç takarsın LPG yi devam edersin piyasada lpg li forester çok turbolularda bile var yapan yapıyor sıkıntı yok. Adam acımadan WRX'e LPG takıyor yakıt konusunu dert etmeye değmez
maşallah kazasız belasız
jantlarda güzel ama araç fazla yüksek
Az kaldı inicek.:D Orhan Abi bi scoop eksik kaldı.:D
gıttıkce guzellesıyor abı, motora megane turbo swap yaptk mı tamamdır:)
Maaşallah , güzel günlerde.
hayırlı olsun Orhan abi yaylar yayayaya kullan... :)
fotolarıda bekliyorum...
masallahh allah kaza bela vermesınn
yaylı fotoğrafları ekledim :)
yorum yapmak için yayları beklemiştim beklediğime değimiş...çok güzel olmuş maşallah :)
sağolasın :)
bence en ideali bu abi allah kaza bela vermesin
abi maşallah ben yorum yapmamısım gözümden kaçmıs :D
sağolasın erayım :)
şimdi oldu işte :D bide üfledikmi tadından yenmez
çok güzel olmuş abi,