2.0R almadan önce çok araç baktım çok araştırdım çok danıştım ve benim için doğru araç olduğuna karar verdim herkesin kriterleri başkadır benimkiler şöyleydi
*Aile aracı olacak 4 kapı olacak kabin ve bagaj geniş olacak
*Güvenlik standartları iyi olacak(öyle airbag sayısı falan değil taş gibi olacak)
*Yol tutuşu iyi olacak
*Bastınmı yüzünü kara çıkartmayacak
*Pompaya yanaştınmı kara kara düşündürtmeyecek
*İçine biricik bebeğimi ve eşimi gönül rahatlığı ile bindirebileceğim bi araç olacak
*Yolda dikkat çekecek
*Kışın karda yağmurda yaşda yolda bırakmayacak(uzun yol çok yapıyorum)
vs.
benim için tüm bu soruların cevabı 2.0R dı hemde çok ucuza aldım sıfırı 45.000 civarı idi ama ikinci elde 30.000 liraya bulabilmiştim. Kesinlikle birgün bile pişman olmadım
Eşim hiç sevmemişti çok uğraştı almayayım diye ama şimdi bu eskiyince gene subaru alırız diyor

STi ya da WRX gibi sert bi araç değil daha yumuşak bi performansı var insanı yormuyor istediğin zaman adrenalin sadece 2000 devir yukarda hazır bekliyor. Her subaru gibi viraja girerken gaza basma isteği uyandırıyor. Kullanımı çok keyifli.
Kimse sana bulaşmıyor trafikte ağalar paşalar gibi rahat rahat gidiyorsun abileri sağolsun milletin gözünü baya korkutmuşlar

Parkettiğin yere geri döndüğünde mutlaka camında küçük küçük parmak izleri görüyorsun çocuklar bayılıyor.
Heryerde hatunların ilgisini çekmiyor kalburüstü yerlerde hatunlar içine düşecek gibi oluyor(eşim duymasın

)
Ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim atmosferik olması bence bir avantaj ama alıp turbolayanlarda var zevk sonuçta. Çünkü artık subaru 2.0t araç üretmiyor vergiden dolayı 2.0r alıp turbo yada swap yapanlar nadirde olsa var bence gerek yok ama 160 hp yeterli geldi bana
ben kullanıcısı olarak tavsiye ederim