cok guzel farkli bi arabaydi ben de yenisini bekliyorum![]()
cok guzel farkli bi arabaydi ben de yenisini bekliyorum![]()
Umut bey benimki bitsin bende koyacam böyle ayrıntılı anlatımlı fotoama sanırım 50 sayfayı bulur benim yapılış hikayem
![]()
stopları yarım saat kadar sıcak suda beklettim açıldı yavaş yavaş...teg stoplarında kırmızı şeritlerin altında beyaz,beyazın altında siyah boya var..hepsi kazıyınca böle oluyo
keskinlere gelince bi iki aparat ve wd 40 la bi jant yaklaşık yarım saatte bütün civatalarından kurtuluyo![]()
old is cool
arac tarafımdan alınmıstır..2 haftadır motor rektefıyede komple pıston kol yatak segman motor kulakları vsvs motordakı cogu parcayı deıstırdım su anda bıttı rodaja basladık...umut abı arabanın gıdısınden cok gorsellık yapmıs bızde motorla tamamladık..emegı gecen herkeze tesekkurler..
çok güzel fena olmuş, mat boyayı ayrı bi severim. hayırlısı ile kullanın, kazasız belasız
Maşallah kardeşim hakikaten nerden nereye bi araca yapılabilecek en büyük emeği yapmışınız hakikaten tebrik ediyorum sizleri...ve insanda teg hastalığı bırakıyorsunuz..sagda solda var bi kactane ama arkadaşların dediği gibi vakit lazım uğraşmak için... dediğiniz ginbi yeni projeyi sabırsızlıkla bekliyoruz...
maşallah. bizde o anları yaşadık sayenizde.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel maaşallah. Yaptığın arabalırın stilleri çok hoş ve farklı. El emeğe çalışmalarınız da takdir edilecek cinsten...
KT1lerin yeni takıldığı zamanlardaki hali ratstyle olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)