Hatılardım Serkan ALP :D:D
Printable View
arac +10 orjinalden gti cıyım bizde de var bi tane belki bilirsin 2001 orjinal tamamen 06 uu plakalı
senin aracında çok güzel kaza bela vermesin
varsa sahibi pm atsın alalım aracı :) düzgün araç bulamadım heryere saldırıyorum :)
Yaşar abi bişey merak ediyorum, bu araçlar hakkındaki bilgilere sahip olma nedeniniz, zamanında almak istemenizden dolayımı geliyor yoksa sadece insanların arabalarında kaza bela vs neler olup olmadıgı merakımı ?
Hahaha .. Yok oglum adamlar kutuphane gibiler bulduklari bilgileri belleklerine atiyorlar gerekli oldugu yerde gun yuzune cikariyorlar .. Herseyi bilen mahalle bakkallarinin modernizasyona ugramis sekli ama faydali :D haha az kizdiriyim o'nu :D
İyi de almak istemediğin benle(senle) alakası olmayan bi araç hakkında neden araştırma yaparsın ben onu anlamıyorum, milletin malından kimene.. Anlatabildim mi demek istediğimi..
Valla orada ben buna yorum getiremiyorum kanka , soz Yasar beyde bitiyor ,o'nun ilgi alani :D
Yok kardeşim sadece merak piyasada az olunca biraz ilgimizi çekiyor o kadar :icon_tup: milletin malı beni germiyor ben kendi malıma bakıyorum ama araştırmak iyidir bilmek iyidir belki yarın sen sorarsın yada ben sana sorarım yada başka bir arkadaşım sorar kim bilir , bilmiyorum demekden daha iyidir bilmek , bilmem anlatabildimmi ?
Ben almak istedigimi değil genel olarak araştırma yapıyorum maksadım sadece iyi olup olmadıgını bilmek :icon_tup:
Zevk meselesi gibi :)
Allah kaza bela vermesin maşşallah gerçekten çok düzgün..
masallah cok guzelmiş...