bende hiç boyasızı var sarı full.full 2000 model 70000km.
maşşallah kazasız belasız kaça aldın
Onu bilmiyorum kanka bu ara çok görmediğim duymadığım 106 çıktı ortayaCarzone değil la Car House
Yaşar abiler kötü araba almaz onu bilirim sadece
2001 yakın bi arkadaşımın kanka.Valla bu ara EP3 e geçme düşüncesi var düşünürsen yardımcı olurum geldiğinde tabi o zamana kadar kalırsa.
Bu ne şimdi ustamBenimde ayakkabım var cici cici yeni aldık
Bu o mevzuya dönmüş konuyla ne alakası varki
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Cihan ÇizmeciOnu bilmiyorum kanka bu ara çok görmediğim duymadığım 106 çıktı ortayaCarzone değil la Car House
Yaşar abiler kötü araba almaz onu bilirim sadece
Kanka iyi de o Carhouse'da bahsettigim arac pek ic acici degildi ki .. 13000 TL'ye satildi dige duydum en son conta yakti CRM bakim yapiyor diyorlardi , 2 parca degisenli .. Ama araba cok guzel duruyordu yalan yok ..Yani o fiyata alinabilir bir arabaydi bana gore 100000 ustunde KM'si vardi hatta galeri zamaninda Seffof zeminli In-Pro angel eye far takimi uzerinde .. Yanlis hatirlamiyorum ..
Kankanin arabasina gelince cidden masALLAH'i var guzelligi bir yana 2001 ve KM dusuk olmasida insani fena cezbediyor .. 17 yazmisti dusundugu ne olucak ki la benim gelmeme bisey kalmadi yaz hemen gecer kis gelirKisin da 106 satislari durur piyasa duser
![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Boya yoksa senin aracını 25 alırım ama lokalde varsa sen razımısın 20 bin liraya vermeye ?
Bu arada aracın benim bildiğim araç ise km düşürmüşsün bilgin olsun
Bu camia çok küçük bilgin olsun bilmedigimiz çok az 106 var onlarıda bilenlere soruyoruz sağolsunlar yardımcı oluyorlar![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bende hiç hatasız 2000 model sarı full_full var 70 bin km.
Evet uu 106 hiç boyasız km orjinal binmiyorumki garajda yatıyor gelecen bakacan boya bulursan km düşmüşse bedava verecem ama bişey bulamazsan yaşar bey ozaman görüşürüz sinan_s ben serkan
25 bin verdiler yaşar bey vermedim sanada vermem haberin olsun size iyi yazışmalar sinan_s kendine iyibak kardeşim
cengaver sendeki 106 buna benziyormu![]()
masallah cok guzel...
Serkan paşam sen neden bu kadar alıngansın seni aradım konuşmalarında böyleydi bir garip vevap veriyorsun senin malının ortagı değilim ister verirsin ister vermezsin ben sana boya var diyorum sen yok diyorsun bu kadar takılma ben senin iddalı konuşmana takılıyorum o yani
Boyanın nerde oldugunu merak ediyorsan mete ustaya sor o sana söyler o biliyor![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Göki seninki gibi boyalı olsun isterse 15 kat boya olsun ama senin boyan gibi olursa olur başka türlü olmaz kabul etmem
Konu boya mevzusu değil sen nerden baktın olaya ben adamın arabasının iyi oldugu anlamında yaklaştım ama biraz hızlı geçtim sapağı herhalde
Bu arada göki bende 14 60 var hiç 13 59 um olmadı YG de bana yardımcı olurmusun yarın şanzumanı indirelim 13 59 varsa bana girsin ama 14 60 varsa kime girsin ?
Krank filtresini nasıl yapacagız çıkarken söylememiştim biliyorsun çok fark ediyorya mms egzoz a ne demeli ? şimdi sebring var ama arıyorum mms sanayi tipi egzozu mms açılımını bile bilmiyorum vallahi
Laa bu 106 lar çok hızlı yavvvv geçiyorsun geçtigin araba dikiş tutmuyor
106 cı arkadaşlar siz siz olun krank filtersini söylemeyi unutmayın ne olur
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)