çok gizemli oldu şimdi ya nerede by megan takıp sistemı olsa bilirdik
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
valla ben kurtuldum ay gerısını bılmem ahahah dısı sızı yakar ıcı benı yakar ılışkısı
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
mehzent Nickli Üyeden Alıntı valla ben kurtuldum ay gerısını bılmem ahahah dısı sızı yakar ıcı benı yakar ılışkısı toplamda ne kadar masraf oldu araca standart halinden sattığınız haline kadar?
Spawn Nickli Üyeden Alıntı toplamda ne kadar masraf oldu araca standart halinden sattığınız haline kadar? 40 ın cok rahat uzerınde ıkı halınıde toplarsak..
En son altalyada birinde galiba Sahibindende ilanı var.
...................SF CiviC
mbquart417 Nickli Üyeden Alıntı En son altalyada birinde galiba Sahibindende ilanı var. cok maceralrımız var o araba ıle antalyada amam bınemez orda bence kı ben ıstanbul da araba bağlatmayan adam orada bağlattım
V.İ.P Nickli Üyeden Alıntı yaw silivri tekırdag taraflarında degılmıydı bu arac Silivride bi arakdaşımızdaydı oda antalyaya verdi antalyadakide satmış şuan akibeti belli deil zaten son zamaları pek parlak deildi
maşallahı var
Abi megane yatırdığın parayı tayyyar'a yatırsaydın varya of of of
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı aracın emitasyonu ap plaka olarak cksalın halıcıoğlu hasköy arasında gözükmektedir bu arada arac antalyaya gitmiş mehzent gittiğinde emniyet arabayı gezdirmemişti abi bende o arabayı uzaktan hep görüyordum by megane zannediyordum ya
senna Nickli Üyeden Alıntı ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var
ST-max Nickli Üyeden Alıntı Abi megane yatırdığın parayı tayyyar'a yatırsaydın varya of of of belkı yatırırız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları