basılınca kendine gelmiş
maşallah![]()
basılınca kendine gelmiş
maşallah![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Teşekkürler herkese tekrar...
Far karartmak için çıkmacıları gezdim bu farlara yapmayayım bunlar kenarda dursun diye ama malesef bulamadımHazır karartılmış denk gelmişti bi ara ama fiyatı biraz fazla geldi açıkçası çıkmasını bulup kendim yapsam maliyet yarısı olurdu. Bakalım beklemedeyim
![]()
Giderayak bi güncelliyeyim dedim konuyu
Kasım ayında satmıştım ancak hem sağlık sorunları hemde alıcının üstüne almama konusundaki saçma sapan teklifleri yüzünden geri aldım. Sağlık sorunları yüzünden uzun süre ilgilenememiştim. Stock haline döndürücem yakında nasipse, dönmeden önceki son fotoğraflarını ekliyeyim dedim. Neyse çok uzattık
Değişiklikler:
Irmscher Sport Star 17" jantlar 215/45/17 Hankook S1 Evo lastikler (Daha önceki sayfalarda almayı düşünmediğim janttır kendisiGörüntü performanstan daha ağır bastı
),
Opc Line replika Spoiler,
Opc sinyal çerçeveleri,
PSChiptuning (bugüne kadar chipliydi daha bugün döndük orjinale)
Irmscher paspaslar
Maşallahı esirgemeyelim
![]()
çok şık olmuş maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah çok beğendim şık duruyor
arka logo ipta ledilmeseymiş keşke![]()
body kit takılıcak dimi bi eksik o kalmış![]()
maşallah çok güzel görünüyo
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Herkese çok teşekkür ederim Allah daha iyilerini nasip etsin herkese
Takamıyorum şehirde sürmüyorum bu alçaklıkla şantiyeye girebildiğime şükrediyorum hergün taş ocağına giden bi insanım ben
Zaten Ata'nın dediği gibi aracı artık ben kullanmıcam. Son haftamızı geçiriyoruz Corsayla![]()
Tatlı, tam dadın'da olmuş maşallah.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)