harika ya bayıldım vlla sanki yeni bantan inmiş gibi diri duruyo araç :)
Printable View
harika ya bayıldım vlla sanki yeni bantan inmiş gibi diri duruyo araç :)
teşekkürler :) şuan askerde olan kardeşim sağolsun çok uğraştı bu arabayla. biz aldığımızda tabanı fln çürümüştü, sağında solunda kabarmalar vardı. r11 lerin klasik "çamurluk içleri" çürümüştü, hepsini yaptırdı. şase boyasıyla arabanın altını, içini bi güzel boyadı. heryerine izolasyon yaptı...
iidi bee...
Bu aracı ara sokakta görüyordum hep İncirli caddesine ara sokaktan inerken
Çok başırılı bir duruşu vardı
Türkiyede tek olması zaten olayın başka güzel yönü
Satılması kötü olmuş
Efsane araç
işte bi geri alabilsem sıpayı :D terazidere tarafında geziomuş sanırım. suat abi ve ekibine sormam lazım :)
Maşallah kazasız belasız
Yalnız donanım olarak bilmem de arkadaşımda bunun dizeli var coupe r11 :) 700.000 küsür km de :D
sunroof lu sanırım :) gökhan die bi arkadaşım almıştı onu karşıdan. hatta yine arkadaşımdan aldık :)
kazasız belasız diyemiyorum ben malesef... eğer tekrar geri alabilirsem olacak bişeylerr ama bulamıorum... adam sahibinden e ilanı koymuş bırakmış öle. pasifte duruo numarası gözükmüo...
Dizel coupe r11 den mi bahsediyorsunuz?
Evet kazası vardı sanırım, sunrooflu idi yanlış hatırlamıyorsam
Öylece yatıyor zaten kullanılmıyor.
Düşünüyorsanız ciddi alıcıysanız telini vereyim.
bildiğim kadarıyla muayene sıkıntısı vardı. halledilebildi mi peki?
:) aynen. aslında yine de bi değerlendirilebilir. rud muydu neydi plakası sanırım. öle bişeydi.. halen balköpüğü olarak duruo mu :D
konu hakkında bi ara görüşelim :) volvo t440 ların motoru birebir r11 in motoru. sadece volvoda turbo var ve enjeksiyonlu. standartı yanlış hatırlamıosam 120 hp idi 1700 cc motorun. bi projem wardı benm arabada. 200 lere kadar çıkabileceini düşünüorum. rud u değerlendirmeye alabiliriz belki ;)
Bu dizel 55 hp olan versiyon :D
biliyorum biliyorum :D bulgaristanda 2bin liraya t440 lar var. bitane aldırcam ordan sanırım. rud ile ilgili bana dönüş yaparmısn. kazası belası olsun. 85 modeldi sanırım o araba. sunroofta var. güzelce toplandı mı cıncık gibi olur :D
Arar sorarım yarın satmayı düşünürse telini özelden mesaj atayım size
ltfn. en azından bi bakarız adam olur mu die :) muayene fln hallolmuşsa binerim ben ona walla.hem dizel hem 5 ileri hemde sunroof war :D bide flashS kliması uydurabilirsem ne ala :D
Maşallah kazasız belasız...