Bu arabanın motorunu motor meslek lisesinde ezbere söküp takıyordum.Maşallah çok güzel olmuş tebrikler!!
Bu arabanın motorunu motor meslek lisesinde ezbere söküp takıyordum.Maşallah çok güzel olmuş tebrikler!!
yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalıştık bişeyler başarabildiysek ne mutlu
bu arada keşke lastik olarak 195 45 16 kullansaydın daha şık dururdu bence gene de senin zevkin ama eğer lastik bulabilirsen 195 taban tak dene derim![]()
tek kelimeyle şahane.. ellerine/emeklerine sağlık.
Bu arabanın aynı rengi 4 yıl önce bizde de vardı.84 model 4 kapılı dizeldi.
Ancak 4 sene önce halamın oğluna sattık.Şimdi kendisi şahin aldıgı için binmiyor.Bu arabadan sonra 93 model seat toledo aldık ve toledo kesinlikle bu aracın sürüş keyfini veremedi.Virajlara falan rahatça girebiliyordum.Tek eksigi direksiyonu hidrolik degildi ve dizel oldugundan biraz gürültülü çalışırdı.Ve sattıktan sonra çok ama çok pişman oldum.Biraz borcum var.Onları kapatıp geri alcam halamın oğlundan kadeti.Araç da satlık zaten.Bakımı yapılıp temiz kullanılırsa ömür boyu gider bu araç..
Kazasız günlerde kullan.Jantların çok yakışmış
kadett cok diriymiş maşallah
Kasada eski golfler gibi, BBS RS falan olsaydı harika olurdu. Borbetlerde yakışmış maşallah.
German Style![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)