masallah :) biran once biter isallah sansli 131 lerden :)
Printable View
masallah :) biran once biter isallah sansli 131 lerden :)
Maşallah kendi emeğinin yeri bambaşka :)
tabandaki çürük yerleri polyester ile tamir ediyorsun sanırım
ender eline sağlık :)
renault9 noldu? sattın mı?
cidden bu piyasada belli başlı marka-modeller almış başını gidiyoken çok farklı ve çok keyifli çalışmalar ortaya koyuyosun , zevkle izliyorum...
tebrikler tekrardan...
:):):)
kolay gelsin
putur atmak zift atmaksa, hala pasli olan yerlere atmisiniz galiba (bkz, debriyajpedali alti), iyice detali bir sekilde kesilip yeniden sac kaynatilsa daha saglikli olmazmiydi.
not.. o direksiyon artik yakismiyo araca
bitek kendimi 131 delisi bilirdim 2 aldım sattım birini kaportayken sattım.
senin araban maslllah süper olmuş...
tebrik ederim güzel çalışma. ayrıca abarth 'a sevgim bir kat daha arttı renklerinden dolayı :)
çok güzel iş çıkarmısın ellerine sağlık
elinize sağlık :)
Teşekkür ederim.Renault 9 duruyor.Emekli adam arabası modeline girdi herşeyiyle orjinale çevirdim.Artık buna bineceğim kısmetse.Muayeneye gideceğim diye direksiyonu değiştirmedim yoksa direksiyon elbette onu kullanmayacağım.Kaynağı yiyen sac ilerleyip çekme yaptığı için mevcut olan yerlere sarı kaynak yapıldıktan sonra üzerlerine polyester yaptım.Fakat o resimler cep telefonu ile çekildiğinden kalitesi iyi olmadığı için sizlerle paylaşmadım.Diğer arkadaşlarada yorumları için özel teşekkürü borç bilirim :)
eline koluna sağlık kardeşim 78 tek kapı 1300 vardı bendede :D
elinize sağlık,ama bana göre tamponlar nikelaj kalsa daha gösterişli olurdu diye düşünüyorum.kolay gelsin
Maşallah emeğine sağlık
Orjinal toplandığında bir klasik olarak saklanacak bir araç çıkacak ortaya.
İyi günlerde binin
masallah her detayı ılgımı cektı ıns ıstedıgın gbı toplarsın =)
o motor bi hedırs ister...çok güzel olmuş bence güzel duruyor...
maşallah Abı zevkle okudum...Guzel ve eglencelı calısmalar yapmıssın....Allah kaza bela vermesın sorunsuzca bıtırırsın projenı.....
Benımde aklımda 90 model bır Şahin yada 78 (ıtalyan) 131 orjın olarak toplamak var.... Nede olsa Antalya cocuguyuz vazgecemıyoruz tofastan :D:D
Ender üntündeki rengi metaliğe çevir, herşeyiyle orjinal topla fakat göze batan değişiklikler olsun . HKS style çapraz son susturucu , 9*16 ofsetli jantlarla çok güzel duracaktır;)
Benim hayalimdede vardı kare farlı t stoplu bir 131 :)
En sevdiğim yanı rezistansız arka camdan bakınca koltuk başlığı olmadığı için direk ön tarafı görmek:D
hayırlı olsun kardeşim Allah utandırmasın ,
Maşallah T-stop efsane, ama keşke orijinal toplasaymışsın