Enderim kardeşim sonunda hayaline kavuşmuşsun gerçekten çok sevindim. senle yıllarca konuşmuştuk söyle yapsaydık falan diye gerçekten çok mutlu oldum. maaşallah diyelim.
Printable View
Enderim kardeşim sonunda hayaline kavuşmuşsun gerçekten çok sevindim. senle yıllarca konuşmuştuk söyle yapsaydık falan diye gerçekten çok mutlu oldum. maaşallah diyelim.
Görkem teşekkürler yavrum :D Bu zamana kısmetmiş demek ki. Orjinal toplayacak olsam ben o arabaya asla binmem :D Trafikte çizerler vururlar el izi olur toz geldi cart oldu curt oldu diye kendim rahatsız olurum valla :) O yüzden kafamda ki projeyi hayata geçirmek için adımları atıyorum işte yavaş yavaş.Muayene köprüsünü geçeyim ilk motora gireceğim dediğim gibi sonra yürür sistemi egzost sistemi sırasıyla birbirini takip edecek.Seneye de komple kaporta boyaya verme niyetim var.Renk olarak ise Focus ST turuncusu düşünüyorum.Herkeze önerileri ve açıklayıcı fikirlerinden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar ;)
Metin teşekkür ederim.Fakat ofsetli jantlar,marka egzostlar ya da alışılmış görüntü gibi bir planım yok açıkcası.Daha çok rally tadında görüntü hoşuma gidiyor.Zengin görüntüden ziyade agresif daha hoş oluyor.Zaten ne yana baksam her tofaşta artık bir dz,borbet görüyorum tombik döner gibi geziyo hepsi sokaklarda :) Egzostu ise cad'de çizdim samimi bir arkadaşım var egzostcu oda kazanı yapmakla meşgul şu sıralar :)
hayırlı olsun ..
emeginize saglık
masallahh emegıne saglık ıyı ugrasıyorsun :)
kolay gelsin tebrikler
cok guzel proje olmus seni tebrik ederim benimde hayalimde bir amerikan toparlamak var ss gibi mükemmel seni gercekten cok takdir ettim allah kolaylık versin
bayağı emek harcamıssın eline sağlık.
kendi paramı kazanmaya başladıgımda alamayı ıstedığım ılk araba t stop 131 hastayım bu aletlere MAŞALLAHI var yenılıklerı beklıorum okurken hiç sıkılmadım allah kaza bela vermesın
Maşallah imrenerek okudum yaptıklarını keşke bizde bu kadar zaman ayırabilsek arabamıza.
Maşallah çok güzel bi proje,ellerine sağlık..Bence renk olarak Fiat Fiorino turuncusu yapmalısın,kaputu,aynaları siyah +çamurluklara paçalık ve bulabilirsen rally tarzında 15-16" beyaz jantlarla çok güzel bi araba olur:) Kolay gelsin..
http://www.abarths.co.uk/images/131%20rally.jpg
Oldukça keyifli, sıkılmayı bırak o kadar çok hoşuma gittiki:) Allah utandırmasın. Siyah tamponlara el atmayı dusunuyo musunuz yoksa orjinalden mi yanayız?:)
Şu anki haliyle güzel ama o plastikler gelirse kat kat daha güzel olacağına eminim:) Büyük bir keyif olsa gerek... En önemlisi zaman ayırabilmek gerçi ama olsun:)
:D r9 lu endermisin.eger o isen r9 duruyoda yanınamı geldi bu yoksa satıldıda bumu alındı :) anlatım gayet güzel olmus sadece foto koymayıp kelimelerle de anlatmak cok daha faydalı. maşallah cok güzel proje bu ara forumda sıradışı arac projesi cogaldı :)
masallah kazaısıs belasıs kullanırsın ıstedıgın gıbı olur cok gzl araba :)