ramo hani bunun kırmzı halısı... :) 10 numara kazasız belasız bin ..;) ramonun en çokta kendi yaptıgı filtre kitleri meşhurdur korkuyom yakında insan yapacak die ...:D:D
Printable View
ramo hani bunun kırmzı halısı... :) 10 numara kazasız belasız bin ..;) ramonun en çokta kendi yaptıgı filtre kitleri meşhurdur korkuyom yakında insan yapacak die ...:D:D
harbıden masallahh lafı ıyı koymusun :)
çok güzel görünüyor
kazasız belasız
sonunda şu parçalar yerini buldu maşallah ramazan süper olmuş:icon_tup:
Ellerine sağlık güzel olmuş. Güle güle kullan.
allah kaza bela wermesin süper ötesi bişey rüya gibi :D
maşallah... allah nazarlardan korusun.. çok tatlı..:)
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler =)
Gerçekten çok zevkliymişsin, harika olmuş. Kazasız Belasız : )
Keşke zamanında 106 yerine si alsaydım..:(
Allah kaza bela vermesin...
Çok güzel olmuş hakikaten. Şu Sİ ın sadece kadranlarını sevmiyorum o kadar. Ama stoplar ve ön farlar 11 numara olmuş hakikaten:) Maşallah.
kazasız belasız pazar bızzat gordum korfedekı en guzel si dı.
maşallah çok güzel duruyor. eline emeğine sağlık.
Askerdeyken en çok nete giren adam ünvanıyla geri geldi :D bir insan günde 8 kere msn de oturum açarmı yaw :D Hoşgeldin abi öncelikle.. Rnz yi bilioduk ama şimdi iyice şaşıdım.. Hani c4 hani vtr :p kandırdın bizi.. :D
gercekten cok hos bır arac kazasız belasız gunlerde kullan : )
gerçekten harika bi alet olmuş süper duruyo elinize sağlık ;)
Allah kaza-bela vermesin
Tam tadında olmuş maşallah..
on numara desem yeridir.
güzel yorumlar için sağolun hepsini okudum:) orj ön tamponu da var elimde bide farklı bi tampondaha yapmayı düşünüom...4 adet paça var elimde önlere takınca yere değiyo:D ama arkalar ii durcak gibi onlarıda takcam yakındaaa:) eksikleri tamamlıcam :) en çok teyp yuvasını double-din e çevirmediğim için çok pişman oldum onuda yapcam ilerde inş..yorumların için tekrar teşekkürler:):o:o
Bende ramo si die konu gorunce aman konuyu hortlatmişlar die düşündüm sora bi baktmki.
EFSANE geri dönmüş maşallahhh :D
atakoyden gecerken görmüstüm 1-2 hafta once massallah yerde gidiyordu gercekten kazasız belasız ;)
10 numara olmuş kardeş gerçekten her parçasında el emeği yatıyor :) kazasız belasız
saol zender:)
ramo aksama buluşuyore..
dün akşam beni ek bu akşam ramoyla buluş peki :D
asker de arayanı soranı gercek dostu orada anlıyorsun kardesim bende sırnakda yaptım askerligi gercekten zor bu arada araban cok guzel gule gule kullan
maşallah kazasız belasız..emeye saygıı
maşallah emeğine sağlık 10 numara araç yapmışsın
Come Back ! :cool:
:) Maşallah çok güzel oldu..