:D yaptık biytirdik ya:) daha basıcam arabayı garaja girmio basarsam onuda halledicem:)
Printable View
mmmmustu uzaklarda buluşmayn canimiz çeker :D
olum zaten sürüden bi daha ayrılmam kurt kapıyo biliyon gişeleri :D siz nereye biz oraya hahah
maşallah kardeşim şafak 29:)
gördüüm en temiz si allah kazadan beladan korusun
inci gibi, pırıl pırıl... :icon_tup:
Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.
harika görünüyor allah kaza bela vermesın maşallah
valla bende satmıştın diye biliyordum herkez gibi.. ama sevindim satmadığına sen ve si yapışık ikiz gibisiniz zaten :) mahşallah..
hosgeldın.. mermı gıbı araba ınsanın sı alası gelıo rnzyı gorunce masallah
maşallah emeğine sağlık..
bu adam işi biliyo herşeyini yapıyo walla helal olsun eline koluna sağlık number one :D
bencede cook tatlı duruyor masallah kazasız belasız.ayrıca gecmis olsun allah korumus...
maaşallah tam istediğim gibi beyazın tonu emegine saglık cok güzel iş cıkarmışsın maaşallah.
çokg üzel araç yaa :) tertemiz kaymak gibi.. stoplar dehşet ötesi, spoilerin uç kısmını sevmedim ama genel olarak mükemmel duruo araç :) bir gün Si'ım olursa sana getiririm ramo abi :)
maşallah harika :)
nan ramço bu araba senin saçları dökmüş yaw :D:p;)
ramo maşallah çok güzel olmuş eline emeğine saglık :)
41 kere maşallah.
Emeğine sağlık.Son derece asil duruyor.
Ama Ramo sticker ınız eksik ;)
çok güzel...
Maşallah kazasız belasız eg lerde başka güzel :)
çok güzel yaa tam aklımdaki proje mükemmel olmuş ...
ramo spoon spoiler lazım :D:D:D:D
abi ben hoşgeldin demiştim ama yinede bi daha hoışgeldin valla bizi ayakta uyuttun :D hatta bana sordun c4 ü görüyomusun diye ben c4 beklerken bu çıktı geçen hafta pazar günü gördüm sen değilsindir diye hiç selam vermedim meğer senmişsin:) walla döktürmüşsün yine yapmışsın yapacağını bu arada bende telin yok ama msn den sürekli hal hatır soruyodum:D
Herkes sağolsun emeklerim karşılığını aldı:-)
askere gitmeden oncede gordugum bi aractı ztn baska sitede.maşallah allah kaza bela vermesin :)
kanika sattim diodun gitmeden? massalah cok daha guzel olmus kiskaniorum bak:))
Sağolun arkadaşlar,
araba yattı belamir 1.5 sene kadar satmayı aklımın ucundan geçmedi:-)
ramo ne oldu bizim iş.=)
ramoon projesi hahahaha :D