Evet arkadaşlar, çok üzücü bir olay gerçekten, kazadan yarım saat hatta belki de daha az bir süre önce beraberdik Florya'da, evlere dağıldık 23:45 gibi, sahil yolundan bakırköye giderken, ataköyün oralarda bir araç sıkıştırıyo zannedersem, veya tamponuna dokunuyor falan, sonrasında yolun sağındaki metal elektrik direğini ve ağacı deviriyor, arka koltuktan itfaiye tarafından kesilerek kurtarılıp Acıbadem hastanesine kaldırılıyor.. Ben gece 2 gibi acil serviste iken yanındaydım, vücudun sol tarafı neredeyse komple kırık, kaval kemiği, omuz, kol, omurga, kaburga, boyun, soluk borusu... Sabah 7 civarı ameliyata alınıyo, 8 saatlik operasyondan sonra 1 gece yoğun bakımda tutuluyo, dün odaya aldılar çok şükür, ağrısı fazla tabiki.. Bugün daha iyi gördüm kendisini.. Bu büyük kazada kafasına veya iç organlarına fazla zarar gelmemesi çok iyi oldu, bu da Allah'ın takdiri tabiki..
Ben olay olduktan 2 saat sonra (saat 02:00 gibi) geçtiğimde aracı kaldırmışlardı, bu akş** saat 24:00 gibi aracı görmeye gittim, çok kötü oldum, yani isterse Türkiye'nin değil dünyanın en temiz vti'ı olsun veya 1900 beygir olsun, arkadaşımın o araçtan nasıl sağ çıkabildiğini düşündüm durdum, öldürmeyen Allah öldürmüyor işte..
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar... Kazasız belasız sürüşler dilerim hepinize...