Çok üzüldüm,acil şifalar.
acil şifalar
Evet arkadaşlar, çok üzücü bir olay gerçekten, kazadan yarım saat hatta belki de daha az bir süre önce beraberdik Florya'da, evlere dağıldık 23:45 gibi, sahil yolundan bakırköye giderken, ataköyün oralarda bir araç sıkıştırıyo zannedersem, veya tamponuna dokunuyor falan, sonrasında yolun sağındaki metal elektrik direğini ve ağacı deviriyor, arka koltuktan itfaiye tarafından kesilerek kurtarılıp Acıbadem hastanesine kaldırılıyor.. Ben gece 2 gibi acil serviste iken yanındaydım, vücudun sol tarafı neredeyse komple kırık, kaval kemiği, omuz, kol, omurga, kaburga, boyun, soluk borusu... Sabah 7 civarı ameliyata alınıyo, 8 saatlik operasyondan sonra 1 gece yoğun bakımda tutuluyo, dün odaya aldılar çok şükür, ağrısı fazla tabiki.. Bugün daha iyi gördüm kendisini.. Bu büyük kazada kafasına veya iç organlarına fazla zarar gelmemesi çok iyi oldu, bu da Allah'ın takdiri tabiki..
Ben olay olduktan 2 saat sonra (saat 02:00 gibi) geçtiğimde aracı kaldırmışlardı, bu akş** saat 24:00 gibi aracı görmeye gittim, çok kötü oldum, yani isterse Türkiye'nin değil dünyanın en temiz vti'ı olsun veya 1900 beygir olsun, arkadaşımın o araçtan nasıl sağ çıkabildiğini düşündüm durdum, öldürmeyen Allah öldürmüyor işte..
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar... Kazasız belasız sürüşler dilerim hepinize...
çok üzüldüm...büyük kaza ve ucuz atlatılmış....bir an önce iyileşip normal yaşantısına döner inşallah...geçmiş olsun......
allah allahhh konuyu daha yeni okudum çok üzüldüm gerçektenn..şimdi nasıl durumu onuR iyi mi bari??
çok gecmiş olsun allahtan acil şifalar diliyorum.üzüldüm![]()
OEM+
Bugün de yanındaydım, ağrı kesiciyi çıkartmış doktorlar fakat çok fazla ağrı sızı var, dayanamayıp takılmasını istedi tekrar.. Kan normal bir insanda 14, Osmanda ise 6 imiş, bu yüzden kan verilmeye başlandı.. Zor günler geçiriyor, umarım eskisi gibi döner aramıza, dualarımız bu yönde...
O tamponuna dokunanlar - veya herne b.k yedilerse - insan hayatını hiçe sayan magandalar aramızda arkadaslarim abilerim kardeslerim... Siz dikkat etseniz bile onlar size dikkat etmemekte israr ediceklerdir... kardesime cok ama cok acil sifalar diliyorum en kısa zamanda tekrar aramızda gormek dilegiyle Biraz daha dikkat bize bisey kaybettirmez aksine kazandirir... Onur kan grubu ne Kan lazım mı? sanırım en cok bu zamanlarda lazımız birbirimize...
KA Style
Haklısınız, ilginize gerçekten çok teşekkür ederim, iyi bir hastane olduğu için kan bankası gayet iyi çok şükür, Osman'ın şu an tek ihtiyacı sizlerin duası, kendisine de sorduğum zaman zaten aldığım cevap şu oluyor; "İyiyim, tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Benim için bol bol dua edin sadece buna ihtiyacım var".. Düşündüğünüz için saolun, sizin de söylediğiniz gibi en çok böyle zamanlarda lazımız birbirimize.. Teşekkürler...
Onur
14' f30 316
Osmanım en kısa zamanda aramıza geri döneceğine canı gönülden inanıyorum,hepimiz inanıyoruz,çok büyük geçmiş olsun hepimiz seninleyiz her zaman yanındayız,benim yeni haberim oldu istanbulda iken öğrenseydim ziyaretine gelmek isterdim.Kendisine acil şifalar ailesine Allahtan sabır dilerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)