maşallah...
cok acil yay ve jant lazımsiyah arabaya sarı veya beyaz jant uygula ikiside haşır neşir oldugum araçlardı adanada siyah arabaya sarı jant 10 numara oluyo beyaz jant hondada güzel durdu ama corollayı bilmem.. araç cok güzel ama maşallah
![]()
çok sağolun arkdaşlaryay konusuna gelince heran herşey olabilir araştırma içerisindeyim hatta varsa 2. el 3,5 cm yay bana pm atsın
![]()
keyifli sürüşler
BBS LM koyarsan muazzam olur da tanesi 1600 euro lastiklerle 15 16 milyarı bulur yani![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
yuuuuuuho zaman keskin kt4 koyarız
arada bi göbek farki var :
edit: şaka maka baya benziyorlar![]()
evet arkadaşalar yaylar alındı yoldalar geliyo![]()
Güzel araç ama ince eksikler var (fazlalık) plakalık iptali + app plaka mesela, Bagajdaki yazıları söküp biraz daha sadelik katabilirsiniz. Bu kasaya ön logo iptalli panjur aşırı derecede yakışıyor![]()
bence yaptığın fotoşopun gerçek haline sadece rengini kırcak kadar bir cam filmi dışında birşey gerekmiyor mükemmel olmuşdahası bozabilir.
maşallah
üstat plaka iptalide yapcam ama bu hafta o kadar yoğun geçiyo ki bugün yaylar elimde dolanıyom sanayide işleri yetiştirip takamadım bile
uslu çoçuktur maşallah
eywallah keptın pazartesiye resimleri koyarım![]()
gerçi fatoş çalışması benim eserim değil ama dediğin gibi bu araca sadelik daha çok yakışıyor
amin cümlemizinkine maşallah![]()
güle güle kullan. benim de beğendiğim ve istediğim janta sende gönül koymuşsun)
inşallah alırız)
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)