korfezde cektıgım bı kac fotoyu sızlerle paylasmak ıstedım kendı acemı cekımlerımden yanı umarım begenırsınız
![]()
korfezde cektıgım bı kac fotoyu sızlerle paylasmak ıstedım kendı acemı cekımlerımden yanı umarım begenırsınız
![]()
allah kaza bela vermesin birtek jantlar cok büyük geldi gözüme ufaltılma düsünülebilir tabi şahsi fikrim arac diri duruyorkol cıkarmasız günler dilerim bide
kac barda kullanıyorsun setup ıda yazarsan aracla ilgili daha genis yorumlar yapabiliriz sanırım
![]()
Siyah Halil abinin arabası,kırmızı Salih abinin.Ümraniye'de çok nadir görüyorum sokakta araçlarıMaaşallah ikisinede
bu bızım ettıgımız dualara benzemıs ama bız onlemımızı aldık0.4 de suan arac avansımda kısık ama bu sekılde gıdecegıne ınanmıyordum seytan kulagına yakın zamanda ınsallah kol gırılecek vsvs dusuncelerımız var jantlar ıcın 17 buna ıdeal bence soyle dusunelım turbo 17 n/a 15 bence ama degısım ıcın dusuncelerım var buyuk bı ıhtımal yıne 17 olacak arkayı bıraz daha basarsak jant buyuk gelmez gozune
herkesın yorumu ıcınde tesekkurler
![]()
maşallah çok tatlı
masallah iki aracta cooook guzel kazasız belasız tık demeden yılalrca kullanmanız dilegiyle
Fuck The System !!!
ikisinede mşllh. izmirdede hem si yi hem acurayı iyice incelemiştik..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)