Zevkle okudum espri anlayışınız harika :)
Printable View
Zevkle okudum espri anlayışınız harika :)
:) :) devamını bekliyoruz
Süper konu olmuş :)
Full sprey calışmışın sorun olmadımı ileride :)
eee bukadarmı zevkle izliorduk :)
Resimler gelmiş : )
bittimi yaw :D iyi gidiyorsun bakalım hadi hayırlısı
Şimdilik bu kadar arkadaslar yapılanlar. Spreyde hiç sorun yaşamadım arabayı bile boyasammı diye düşündüm hatta :D Şu an araç fiberde bu hafta bitip kaporta boyaya giricek. Sonrasında motor işlemleriyle devam edicem. Aslında Project car kısmında olmalı konuda ben mütavazi bir adamım (admincikler duyun sesimi :D )
harbi dizi gibi anlatım :D adam DIY Master :):) ellerine saglık artık kazasız belasız binersin inşallah ..
adım adım sonunu cok merak ettim evrim gecirmenin hikayesi gibi :)
cok guzel anlatım fakat okurken zevkle tek kelime kacırmadan :) kazasız belasız. masallah
Televizyonculuğun vemiş olduğu artılar olsa gerek:D:D Abicim şaka bir yana anlatım da arabada 10 numara. Maşallah:)
Tugralım masallah :)
Bugün aracın cam ustu ve bagaj ince spoilerları yapıldı aksama eklerim belki birde karbon kanat olayımız var bakıcaz artık :)
herşey güzelde sarı jantlar yakışmamış bence
Maşallah gelişmeleri bekliyoruz.Ben en cok jantları merak ediyorum en son konulacak o bodykite :)
Ya jant işi biraz karısı lmitler belli jant limitin biraz üzerinde araba bitene kadar biryerlerdan denkleyebilirsem alıcam yoksa zorlamanın anlamı yok mecbur böyle gezicez bir süre :) Ama açıkcası uygun fiyatlı neler yakısır fikirleriniz yada tanıdıklarınız varsa ayarlarsanız bişeler sevinirim :)
O bodykite guzel ofsetli bir jant yakışır.Zevkler değişiyor fakat benim arabam olsaydı advan falan takmazdım guzel krom cerceveli ofsetli içe gömük guzel bir jant takardım 18.O body kitlede felaket guzel olur..Kamberide vericen azcık..mis...
Barana katılıyorum çok güzel lur offsetli jantla...
Maşallah bu arada Awp Master
baran zevkler aynı. Aradığım jant tipi o o yüzden acele etmeden paramında yeteceği güzel bir jantı tek seferde almayı düşünüyorum. Arkalar birazdaha ofsetli önlerin ofseti az olucak. Sonrasında coiloverlarla ayarlıycaz insallah. :) Teşekkürler shadow valla araba sanayide acaip özledim ya civicle hiç tadı tuzu kalmadı yolların :)
5x114.3 ve aracın özelliği ön taraf farklı arka taraf farklı ofset ve düşük et değerlerinde jantlara sahip olabilmek. fakat et ve ofset olayın içine girince jant fiatları çok çok yükseliyor. ön arka aynı ofsetli bir jantta güzel olabilir ama direk kalite ve göze hitabı değişiyor. tabi bu birazda zevk meselesi. ayrıca günlük kullanımda performanstan beklentin nedir bilmiyorum fakat s13 için piyasa ürünü sıradan bir 18''jant ağırlığından dolayı performansını düşürecektir. s13e göre bence 18''çok büyük. (bnm düşüncem.) ama dersen ki yok günlük öle tavan limit olmasın ben piste-drifte çıktığımda takarım 16larımı diosan problem yok. enkei serisi ve 2.el oz bakabilirsin.. veya replikalar...