Abi bırak jantçıları, dünyaya açıl:D:D
Printable View
k. kartına taksit yaptırmadan alamam hemde arabanın üstünde elimde okuna dokuna her açıdan kurcalayarak bakmadanda almam :D Cins adamım ben dokunmalıyım :D
Tugral jantların ikiside kötü :)
abi kötü diyonuzda model önerisinde bulunun bari bakayım bende
Ben şahsen ince kollu jantları ve koyu renk jantları sevmiyorum araba lacivert olacaksa göbeği gümüş renk kenarı kromajlı ve hafif kalın kollu jantlara bak derim.Bu arada meguıars işi uzun burda olmaz.pm attım ;)
soldakı jant guzel bence ıyı durur....
Tugral hastasıyım anlatımlarının gerçekten çok keyifli. Adım adım neler yaptığını anlatman 200sx ailesi için büyük bir kaynak oluşturuyor. Resimlerde nişanlını gördüm. S13ün nişanlılar üzerinde değişik etkileri olduğu klinik deneylerle kanıtlanmış. Mesela benim nişanlımı araba delisi haline geltirdi sanki canlıymış gibi onu seviyor. Sürekli arabayla gezelim teklifleri geliyor vs vs... Bu yaz bizim gelin arabamız olcak. Allah sizede nasip etsin.
Aslında ikiside tam güzel değil bu arac icin daha guzel jantlar var ama 2si arasında kaldıysanız kesinlikle soldaki.
Teşekkürler. Araba kullanmayı nişanlım Vtec CRX le öğrenince spor arabalara alıştı baya. Ehlyet sınavında hocaları yavaş gitmesi konusunda uyarmıslar sadece :D 200sx le az az arkasını attırmayı başardı arabanın insallah iyi bir driftci olucak :D Gelin arabası olayı süper allah bir yastıkta kocatsın :icon_tup: Darısı başımıza
Butce ne kadar abi ?
vede ne gibi tarz düşünüyorsun ?
Istanbulda Jant&lastik isiyle ugrasıyor babam oyuzden sordum.
bütce jant için 1500 falan
olm bu jantlara baktıgın yerde on 8.5 arka 9.5 olan bı jant vardı dısı krom kolları sıyag gobegı gene grı olan onu gostermedılermı sana yada dıger subede olabılır gez dolas hıc bulamassan rss soldakı guzel
Nooooooooolur şu direksiyonu değiştir artıkk=)
Değiştiricem onurda para kalmadı :D Şu sparconun veya momonun içe eğimli direksiyonları var onlardan almak istiyorum ama şu aralar zor :D Yoksa bende sevmiyorum direksiyonu dizime yaslayıp araba kullanmayı :D
tebrik ederim büyük emek var arabada
soldaki jant çok çekici durur bence osman abi
Çok güzel dostum. Anlatım da ayrıca güzel. Devam diyorum :)
kısa film gibi olmuş eğlendim okurken.
Bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah utandırmasın..