Masallah Tugralım, 10 numara :)
Stop grubunu da bi yenile derim ;)
Printable View
Masallah Tugralım, 10 numara :)
Stop grubunu da bi yenile derim ;)
Abi stoplar acayip cirkin bi şekilde gözüme batıyor. Ama parada suyunu cekti iyice. Artık onu birisine yıkıcam :)
Renk cok guzel olmus cok begendım bende, ayrıca stoplar hıcte fena durmuor :)
maşallah kardeşim çok güzel olmuş.. stoplara da bi el atıver..
maşallah güzel olmuş:)
Çok güzel olmuş maşallh
Tugral renk secimi cok iyi olmuş maşallah guzel gidiyor devam devam :)
ohaaaaaaaaa cok guzel olmus masallah jantlarda rg2 cok yakısmıs beyaza beyaz gule gule kullan
Eveet hemen hemen 1 ayı bulan bekleyisimin ardından arabanın dışını güzelce bitirdim. Stoplarım ve jantlarımın dısında pek bi eksigim kalmadı. Ama ben bunları yaparken saatlerce urastıgım iç temizlik emeğimin içine ettiler :S Şimdi elimde arap sabunu halı yıkama sampuanı göğüs temizleyici elektirikli süpürge , gırgır, (evet gırgırla girişicem bazı yerlere anasını sattıımın cam filmi parcaları cıkmıor bazen :D ) bilimum aletlerle güzel temizlik yapıcam. Sonra yapıcaz bişeler işte . Baslıoruz efenim ufaktan zamanla gelicek foıtolar. Daha spoilerlerim takılmadı pazartesi onlar takılcak :)
----------------------------------------------
Günlerden bir gün gene boyacıyı sıkboğaz edip pimpirikli pimpirikli gezip arabaya aksesuarcıdan aldıgım birsürü gereksiz zmaazingoyu tutup "bu nası oldu" -"bunu taksakmı" - "bu sanaiyiye gider" gibi gereksiz espiriler ve sorular dolu günlerden birini yasamak için dükkana girdimki araba bembeyaz duruyor. Şeytan sanırım o an girdi bana (etkili bi yerden girdiği kesin :D ) Dedim buna ataım apsta cilayı verniği tamamdır . Anlıycağınız aracın bu hali, son halinin cıkmasının tek nedenidir
http://i44.tinypic.com/142hrvp.jpg
--------------------------------------
Aracın bitti gel al dedikleri gün (parayıda getir demişlerdi orası cok koydu :D ) Heyecanla gittik almaya. Ertesi günüde Kemer yolunda bu fotoyu cektik. Daha araca 2000 lik zımpara pasta cilası atılcak. Dıştaki temizlik yapılcak. Plastik kısımları takılıcak ama genede güzel oldu diye düşünüyorum :)
http://i44.tinypic.com/11w8034.jpg
Ve işte yolda arkadan görünüşü. O stopları bu yüzden sevmiyorum sağ taraf kırık bişelerle yapıstırılmaya calısılmıs yememiş yediği kadarı tutsun demişler o da tutmamıs. Yani olmamıs diyebiliriz. Zamana bırakıyorum belki bi hayırsever ulan araban süper olmus al şu stobuda benden olsun der . (gülmeyin lan umut dünyası ) Bu arada biliyorum jantlar berbat :D Değişcek efendim değişcek :)
http://i43.tinypic.com/13ztie1.jpg
arabanın rengi çok yakışmış ve ne biliyim sanki üstündeki jantlar okadar kötü durmamış gibi :D
[QUOTE=Tugral;679833]Ve işte yolda arkadan görünüşü. O stopları bu yüzden sevmiyorum sağ taraf kırık bişelerle yapıstırılmaya calısılmıs yememiş yediği kadarı tutsun demişler o da tutmamıs. Yani olmamıs diyebiliriz. Zamana bırakıyorum belki bi hayırsever ulan araban süper olmus al şu stobuda benden olsun der . (gülmeyin lan umut dünyası ) [QUOTE]
ahahhaa abı kopardın benı aksam aksam ne kdr abı ısteıdıgn stoplr para toplayıp alalım :D:D:D:D:D:D:D
naptın arbaya gitmiş lacivert renk abi.Neyse artık güle güle kazsız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
220 ytl :D
camilerde dilenelim mendil açalım :D:D
ew ew dolaşalım ben kör genç bir modifiyeciyim sokak sokak gezerim,beni gören zenginlerden 180sx stobu isterim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
beyaz beyaz guzel olmus ya masallah kazasız belasız stoplar ı da degıstırırsın ımkanın oldugunda
2 aya kadar degisirim onları bakalım spoilerlar nasıl durucak
Renk çok güzel olmuş maşallah :)