Masallah kardesim :)
Bence kanadı sök, kanatsız daha güzel :)
Yok cocukluk hayalimdi sökmem diyosan, ince spoileri sök ötekini geriye al ;)
Jantları da degistirmek sart olmus boyadan sonra, araba yanıyor ama o jant lastik cok bozuyor görüntüyü :)
Printable View
Masallah kardesim :)
Bence kanadı sök, kanatsız daha güzel :)
Yok cocukluk hayalimdi sökmem diyosan, ince spoileri sök ötekini geriye al ;)
Jantları da degistirmek sart olmus boyadan sonra, araba yanıyor ama o jant lastik cok bozuyor görüntüyü :)
aah ah jant lastik stop bide geozu değişirsem gözüm acık gitmicemde şubatta düğün var :D
Takılan altınlarla yaparsın artık :)
Masallah Osman.. DTM yi söksen daha güzel olur sanki,diger yazacaklarımı zaten sen de yazmıssın yapıcam diye..
Bu arada plakayı iyi bulmussun.. :D
cok acayip olmus ;)
herşey güzel de jant lastik iğrenç bi görüntü oluşturmuş :) ayrıca stoplara bi el atmak gerekli sanki ?
ömrüm uzun olsun halledicez hepsini. :)
madem ugrasmayi seviyosun,
son resimde arka camda bi gariplik var ama cozemedim once ona bi el at jant egzozla ugrasana kadar konustur DIY merakini :D
osman harika bir anlatım tebrik ederim fotoroman okur gibi keyifle okudum araban da cok iyi olmuş kazasız belasız kullan
nesil abi teşekkrüederim. Ama boş yapmak olmuyor şöyle kalabalık bir organizasyon lazım. Hadi beni subarucuların arasına almıyorsunuz bari yalnızken sen gel :) ------ Tunc arka cam orda cok kirli ondandır nasıl bir gariplik var?
muhtesem bi konu olmus zevkle izledim . kazasız belasız sürüşler dilerim
Osman arabayı yıkamadan eklemeseydin fotoları arabayı kötü göstermiş yıkanmış halini fotola ayrıca benim arabanında foto zamanı geliyor ;) yada video zamanı ;)
güle güle kullan kanadını çok güzel kanat
hacı her halini koyuyorum yapım asamaları bunlar :D Doğal olcak araba :) O değilde bakalım polisler nasıl karsılıcak kanadı :D
P= arabada kanat var
T= evet aynısı ruhsattada yazıyor
P="g.t"
üzerinde fiber tozu var üstünede su akıttılar folyoyu kaplamak için ondan öyle görmüşündür
maşallah çok emek harcamışsınız güle güle kazasız belasız binin